Witam. Otóż jako że rozpocząłem przygode z php musiałem znalezdz jakis edytor... no i sciągłem php expert editor ver 3.2.1 oraz php desinger... ktory lepszy dla początkującego Oraz drugie pytanie... móglby mnie ktoś pokierować, jak zainstalować "krasnala" na swoim komputerze ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
nasty
18.06.2006, 11:14:12
co do edytora to dla poczatkujacych jak i dla zaawansowanych niema lepszego od Zend Development envirnment, co prawda kosztuje ale na eMule robia obnirzki cen
@nasty_psycho: na słowniki też obnirzka? Nawet z Basha dowcipów nie umiecie przepisywać... ;-) Już nie mówię o zachęcaniu do piractwa...
mike
18.06.2006, 12:41:54
1. ~Thair jeśli chodzi o edytor dostałeś linka. Tam masz wszystko. A sam osobiście polecam Eclipse z nakładką PHPEclipse. Zend jeszcze ma lata świetlne, żedby dorównać Eclipse. 2. ~nasty_psycho pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne. Na forum nie tolerujemy zlodzieji. Masz zamiar zachęcać i propagować, licz się z ostrzeżenieami a w ostateczności z banem. I zacznij wreszcie zwracać uwagę na pisownię. 3. Autora proszę o poprawienie tematu wątku. Nie jest on zgodny z zasadami pisania na forum Przedszkole.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.