Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Matchcad
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
simon_n
Panowie szlachta ma pytanie bo mam problem z programem Matchcad 13 :/
Po instalacji program prosi o podanie adres serwera z kluczem lub plik z licencją sad.gif no niestety popełniłem błąd zrobiłem na odwrót. Odinstalowałem program i zainstalowałem(pokasowałem również jego pliki w program files i Documents and Settings ) na nowo i ten drań dalej pamięta że mu przy pierwszej instalacji nie podałem tego pliku i wywala mnie za kazdym razem jak próbuje go włączć :/ on musi to mieć gdzieś zapisane na dysku questionmark.gif pytanie gdzie questionmark.gif czy można sprawdzić z jakimi plikami sie kontaktował aplikacja po jej uruchomieniu questionmark.gif miałbym prośbe o pomoc bo moich kolegów ratował tylko format c:\ Pozdrawiam
mike
Pewnie zapisał sobie coś w rejestrze. Przeszukaj rejestr i wywal informacje o nim.
Ale i tak jednego nie rozumiem, przecież skoro sie uruchamia to przeciez możesz mu podac poprawne dane, nie wieżę w to że miałeś tylko jedną szansę na to.
simon_n
no właśnie to jest najśmieśniejsze w tym programie wrrrrrrrr
jak przeszukać rejestr questionmark.gif
mike
Cytat(simon_n @ 19.06.2006, 23:05 ) *
jak przeszukać rejestr questionmark.gif

Start -> Uruchom i wpisz regedit i już mozesz szukac kluczy. Szukaj wszystkoego co ma w nazwie Matchcad i wywalaj.
simon_n
Dzieki już ruszam do boju

dzieki wielkie

Działa udało sie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.