jak napisać skrypt który na kom uzytkownika zainstaluje dialera ? taka są na stonach X
spenalzo
10.08.2003, 21:46:00
[xml:1:623ca70680]<a href="dialer.exe">Kliknij tutaj żeby wejść</a>[/xml:1:623ca70680]
to zwykłe pobieranie pliku
a mi chodzo o coś inne ... nigdny nie byłeś na stronach typu . Ty wchodzić i bez Twojej wiedzy cos takiegos się instaluje . robi skrut na pulpicie , i w ulubiony i w menu start
spenalzo
10.08.2003, 21:59:26
Cytat
a mi chodzo o coś inne ... nigdny nie byłeś na stronach typu . Ty wchodzić i bez Twojej wiedzy cos takiegos się instaluje . robi skrut na pulpicie , i w ulubiony i w menu start
Kiedyś poświęciłem czas i szukałem w jaki sposób takie dilaery się instalują ssamoczynnie i jak je usuwać. Znalazłem i mniej więcej wiem jak to zrobić, ale nie będę w czymś takim pomagał - tzn. w oszukiwaniu (okradaniu?) ludzi. Nawet nie wiem, czy to jest legalne.
nie legalne .. to powedz mi jak zrobić coś takiego z innym plikiem i z tym dodawaniem do menu i robie skrutu w ulubione i pulpit
Seth
10.08.2003, 22:12:00
?: znowu chcemy sie bawic w hackjera, co ?
Na tym forum nie bedziemy Cie uczyc jak w 3 krokach zainstalowac backdora i wykasowac komus pliki. Nie bedziemy tez ciagle zwracac Ci uwagi, ze tego typu tematy sa na naszym forum zabronione.
Rozumny czlowiek chyba w koncu by sie nauczyl jednej zasady... kiedy dostaje upomnienie to albo dostosowuje sie do niego albo idzie w swiat i szuka sobie innych for.
Licze na to, ze nie zaczniesz znowu swoich dywagacji na temat slusznosci swoich uwag na temat regulaminu i w koncu nauczysz sie co to znaczy regulamin i co to znaczy przestrzeganie go.
Jezeli nie droga wolna... poza tym my tez mozemy Ci podziekowac.
____
Skrypty => Hydepark
ok
koniec tematu
p.s
Nie ma mnie do konca sierpnia? to jesteś czy nie ?
Regulaminy sa po to zeby je lamac
spenalzo
10.08.2003, 23:04:53
Cytat
Regulaminy sa po to zeby je lamac
Ciesz się że nie jestem moderatorem, bo bym cię tak zmoderował, że.... ach!
Seth
10.08.2003, 23:06:43
Cytat
p.s
Nie ma mnie do konca sierpnia? to jesteś czy nie ?
...
Cytat
Czasem jednak moge sie pojawic
... jestem z wami zawsze duchem

))))) ... w kazdym razie do jutra
spenalzo co byś mi zrobił ? i za co ?
spenalzo
10.08.2003, 23:25:39
Cytat
spenalzo co byś mi zrobił ? i za co ?
Nic

tylko postraszyłem.
A za co? Za to, co zacytowałem.
a spoko
nie ok od dziś jestem dobrym forumowiczem który nie łamie regulaminu i pomaga innym .
spenalzo
10.08.2003, 23:28:33
Cytat
nie ok od dziś jestem dobrym forumowiczem który nie łamie regulaminu i pomaga innym .
Oby, oby.... Mam taką wielką nadzieję :-D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.