Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dialer? a php
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
?
jak napisać skrypt który na kom uzytkownika zainstaluje dialera ? taka są na stonach X smile.gif
spenalzo
[xml:1:623ca70680]<a href="dialer.exe">Kliknij tutaj żeby wejść</a>[/xml:1:623ca70680]
?
to zwykłe pobieranie pliku
a mi chodzo o coś inne ... nigdny nie byłeś na stronach typu . Ty wchodzić i bez Twojej wiedzy cos takiegos się instaluje . robi skrut na pulpicie , i w ulubiony i w menu start
spenalzo
Cytat
a mi chodzo o coś inne ... nigdny nie byłeś na stronach typu . Ty wchodzić i bez Twojej wiedzy cos takiegos się instaluje . robi skrut na pulpicie , i w ulubiony i w menu start

Kiedyś poświęciłem czas i szukałem w jaki sposób takie dilaery się instalują ssamoczynnie i jak je usuwać. Znalazłem i mniej więcej wiem jak to zrobić, ale nie będę w czymś takim pomagał - tzn. w oszukiwaniu (okradaniu?) ludzi. Nawet nie wiem, czy to jest legalne.
?
nie legalne .. to powedz mi jak zrobić coś takiego z innym plikiem i z tym dodawaniem do menu i robie skrutu w ulubione i pulpit
Seth
?: znowu chcemy sie bawic w hackjera, co ?
Na tym forum nie bedziemy Cie uczyc jak w 3 krokach zainstalowac backdora i wykasowac komus pliki. Nie bedziemy tez ciagle zwracac Ci uwagi, ze tego typu tematy sa na naszym forum zabronione.
Rozumny czlowiek chyba w koncu by sie nauczyl jednej zasady... kiedy dostaje upomnienie to albo dostosowuje sie do niego albo idzie w swiat i szuka sobie innych for.
Licze na to, ze nie zaczniesz znowu swoich dywagacji na temat slusznosci swoich uwag na temat regulaminu i w koncu nauczysz sie co to znaczy regulamin i co to znaczy przestrzeganie go.

Jezeli nie droga wolna... poza tym my tez mozemy Ci podziekowac.

____

Skrypty => Hydepark
?
ok

koniec tematu

p.s
Nie ma mnie do konca sierpnia? to jesteś czy nie ?

Regulaminy sa po to zeby je lamac
spenalzo
Cytat
Regulaminy sa po to zeby je lamac

Ciesz się że nie jestem moderatorem, bo bym cię tak zmoderował, że.... ach!
Seth
Cytat
p.s
Nie ma mnie do konca sierpnia? to jesteś czy nie ?
...

Cytat
Czasem jednak moge sie pojawic

... jestem z wami zawsze duchem winksmiley.jpg))))) ... w kazdym razie do jutra tongue.gif
?
spenalzo co byś mi zrobił ? i za co ?
spenalzo
Cytat
spenalzo co byś mi zrobił ? i za co ?

Nic smile.gif tylko postraszyłem.
A za co? Za to, co zacytowałem.
?
a spoko

nie ok od dziś jestem dobrym forumowiczem który nie łamie regulaminu i pomaga innym .
spenalzo
Cytat
nie ok od dziś jestem dobrym forumowiczem który nie łamie regulaminu i pomaga innym .

Oby, oby.... Mam taką wielką nadzieję :-D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.