seyd
21.06.2006, 10:48:59
witam,
przeszukalem juz gogle, fora, ale nadal nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie...
mianowicie mam zamiar zamowic wykonanie stron informacyjnych przedsiebiorstw i organizacji, jednak z dosc czestym wrzutem newsow, czestymi zmianami, forum, newsleterrami i innymi podstawowymi funkcjami...
i teraz pytanie...zastosowac juz gotowy i sprawdzony cms (zastanawiam sie nad joomla), czy skusic sie na dedykowany i zlecic wykonanie go?
co jest lepsze?
z gory dziekuja za wszystkie oponie i pozdrawiam serdecznie...
d.
A co rozumiesz pod słowem lepsze? Dla mnie joomola to kolos na glinianych nogach. Zaletą tego typu cmsów jest rozbudowany panel administracyjny.
Jeśli to jest poważny serwis to wg. mnie lepiej coś dedykowanego. Forum też lepiej kupić płatne. Wszystko jest kwestią budżetu i znalezienia osoby/firmy, która to dobrze wykonana.
seyd
21.06.2006, 12:03:21
lepsze - czyt. pewniejsze, stabilniejsze, praktyczniejsze, nie wprowadzajace ograniczen...etc.

dzieki za bardzo szybka odpowiedz
ActivePlayer
21.06.2006, 12:46:33
prosze o stosowanie odpowiednich nazw wątków. Słowo 'problem' nie wiele mówi o temacie... zapewne kazdy piszący na tym forum ma jakiś problem.