Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzwięk po najechaniu na link - firefox
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
llooll19
Wiatm!
Mam pytanie jak w temacie.
Bardzo zależy mi abo w manu po najechaniu na napis (link) następował krótki dzwięk.
Zrobienie tego w IE zajęło mi 3 sek ,bo w necie jest mnóstwo skryptów w JS , jednak w firefoxie to nie działa sad.gif
Temat ten jest czesto poruszany , ale konczy sie zawsze albo milczeniem albo uwagą żeby poszukać "tipsu" do tego skryptu aby działał i pod firefoxem.

Mimo moich starań nie znalazłem tak owego więc kieruje sprawe tutaj smile.gif

pozdrawiam i z góry dziekuje smile.gif
Fipaj
Zamiast odpowiedzieć na zadane pytanie dam ci /dobrą/ radę. NIE WAŻ SIĘ CZEGOŚ TAKIEGO CZYNIĆ!

Podczas przeglądania Sieci słucham muzyki. I jak nagle słyszę jakieś niechciane dźwięki wydobywające się równolegle do muzyki, to mnie szlag trafia.

Bardzo ci zależy? Odpuść sobie. Nie wmówisz mi, że jest to potrzebne. Nie wmówisz mi, że funkcjonalne. To jest gadżet, zupełnie zbędny. Tylko stronę spowolni.
miły
Cytat(Fipaj @ 22.06.2006, 18:51:05 ) *
Zamiast odpowiedzieć na zadane pytanie dam ci /dobrą/ radę. NIE WAŻ SIĘ CZEGOŚ TAKIEGO CZYNIĆ!

Podczas przeglądania Sieci słucham muzyki. I jak nagle słyszę jakieś niechciane dźwięki wydobywające się równolegle do muzyki, to mnie szlag trafia.

Bardzo ci zależy? Odpuść sobie. Nie wmówisz mi, że jest to potrzebne. Nie wmówisz mi, że funkcjonalne. To jest gadżet, zupełnie zbędny. Tylko stronę spowolni.

Jak nie wiesz to bynajmniej nie przeszkadzj, i idz spać bo nawet do żony się nie nadajesz!exclamation.gif!!!!

Edit wookieb: To, że jesteś gościem nie upoważnia Cię do takiego darcia się. I do tego w jeszcze tak starym temacie
Mephistofeles
Odpuść sobie. To naprawdę wkur**. Dźwięki na stronie uznaję tylko w niektórych wypadkach, np. chat na Facebooku - chociaż da się obejść bez, ale dźwięk można wyłączyć.
mls
Trzy odpowiedzi i każda nie na temat. Jak zwykle.

W kodzie strony umieść:
  1. <audio id="hoversound" autobuffer="autobuffer">
  2. <source src="plik_audio.wav" />
  3. <source src="plik_audio.mp3" />
  4. </audio>

A następnie w linkach:

1. <a href="..." onmouseover="document.getElementById('hoversound').play()" />
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.