Chcę, aby po wypełnieniu formularza i zaznaczeniu opcji "zapisz" / "wypisz" był przesłany e-mail na mój adres z odpowiednią treścią. Nie wiem, czemu przesyłają się 2 maile, jeden z nich pusty, a drugi, taki, jaki chcę.
Poniżej kod:
1. Formularz
<FORM METHOD="post" action="save_post.php"> <INPUT type="hidden" NAME="to" VALUE="mojmail@serwer.pl"> <TR CLASS=news> <TD> Adres e-mail: <INPUT SIZE=20 TYPE="text" name="from">   <INPUT type="submit" VALUE="Wy¶lij"> <BR>       <INPUT TYPE=radio CHECKED NAME="opcja" VALUE="1"> dodaj do listy   <INPUT TYPE=radio NAME=opcja VALUE="2"> wypisz z listy </FORM> </TD> </TR>
2. Skrypt php:
<?php $from=$_POST["from"]; $to=$_POST["to"]; $opcja=$_POST["opcja"]; $IP=$_SERVER['REMOTE_ADDR']; if($_POST['opcja'] == 1) $_what="Nowa osoba zamówiła newslettera, jej adres e-mail to: $from Adres IP, z którego zostało wysłane zgłoszenie: $IP"; if($_POST['opcja'] == 2) $_what="Osoba posługujaca się adresem e-mail: $from zrezygnowała z otrzymywania newslettera Adres IP, z którego została wysłana rezygnacja: $IP"; ?>
Co zrobiłem źle?
Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!