ja wlasnie jeszcze odnosnie tej kasy calej itd ...
otoz caly cyk tkwi w tym ze gdy cos przypuscmy napiszemy i to ma zbyt, podoba sie ludziom, nie maja problemu z obsluga tego naszego wytworu, to my ktorzy jestesmy autorami np. tak jak bill gates OS'a ... rozbudowywujemy go i upraszczamy do maximum aby uzytkownik nie mial zadego problemu z opanowaniem naszej zabawki... a ze ludzie lubia wygode to za wygode sie placi i to widac ze slono... w sprawie komputerow : windows to byl przelom, to bylo udostepnienie czegos takiego czym byl komputer szerszej publicznosci, nastapil bardzo duzy rozwoj w komputeryzacji i niewatpliwie tym ktory sie do niego przyczynil byl wlasnie bill, pomyslcie sobie ... jak prosperowala by dzisiejsza firma gdyby nie ten OS ? moim zdaniem wszystko bylo by troche do tylu bo to wlasnie komputery popchnely wszystko do przodu i dzieki nim wlasnie mamy teraz mozliwosc z zadzwonienia z drugiego konca polski do mamy i powiedzenia ze ... "no mama brakuje mi hajcu, przelej troche na moje konto

" ... mozna jeszcze duzo gdybac na ten temat ... mozna by nawet powiedziec ze jest to temat rzeka, i mozna napisac nań rozprawke

... kazdy ma swoj punkt widzenia .. ja wlasnie swoj przedstawilem w powyzszy sposob....
co do webmasteringu to ... moze krocej : nie moze on isc caly czas do przodu... zawsze gdzies jest koniec, nie chce powiedziec ze to juz jest koniec i juz stanelismy w miejscu ... ale jesli zamierzam zbudowac dom i ten dom zbuduje po jakims czasie to... zaczynam w tym domu mieszkac i co najwyzej co nieco go urozmaicac....
mnie bardziej ciekawi to w ktora strone pojdzie internet ? moze jakies nowe wykorzystanie ? jakas nowa technologia ? moze kolejny przelom ? niestety to sa tylko domysly ... a tak naprawde to jedyna na nie odpowiedz kryje sie za .... kopula czasu. poczekamy, pozyjemy ... zobaczymy..... dzisiejszy czlowiek majacy dostep do nowych technologi ... ma rozne rzeczy w glowie.... i napewno gdzies kiedys ... o ile jeszcze go nie ma.... bedzie ktos kto rozpocznie nowa ere komputerow... zastosowania ich w zyciu codziennym. miejmy nadzieje ze beda to zastosowania dobre dla czlowieka... i ze czlowiek nie przedobrzy z ta technologia.... bo niechcial bym miec tu za jakis czas jakiegos chodzacego zlomu ktory by mi budynki rozpie***** i pozbywal sie niepotrzebnych i nieoptymalnych wedlug niego programow..... form zycia.