Drógi button jest od wylogowania i podłączone pod niego jest takie coś :
<?php $_POST['reset']=""; include ('../wylogowany.php'); } ?>
Problem polega na ty że chciał bym żeby po kliknięciu na "wyloguj" skrypt kasował sesjie i pokazywał (przekierował) inną stronę ,ale nie mogę tego zrobić za pomocą polecenia "header("Location: " ponieważ strona ma już swój nagłówek i wyrzuca mi błąd. Ewentualne rozwiązanie tego problemu to wyświetlenie za pomocą "echo" komentarza typu "Zostałeś wylogowany" - jednak gdy tak to zrobie to ten kometarz jest dopisywany do pozostałych komentarzy. Wygląda to tak że po za logowaniu jest komentarz:
"zostałeś zalogowany" - następnie kilkam wyloguj - następuje wylogowanie (skasowanie sesji) i wyswietlenie komentarza:
"zostałeś zalogowany
jesteś wylogowany" i jak dla mnie starsznie to wygląda. Dla jasności wklejam poniżej większąść kodu tej stronki :
<?php #skrypt logowania - spr_login.php $tytul_str = 'Logowanie'; include ('../szablony/naglowek.inc'); ?>
<?php foreach($file as $userdata) { { $_SESSION['username'] = $_POST['user']; $_SESSION['auth']='1'; } } if ($_SESSION['auth']=='1'){ $_POST['reset']=""; include ('../wylogowany.php'); } ?>
proszę używać bbcode !
poprawiam
revyag
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. aha i jeszcze jedno jak skasować wartość $_POST['reset'], dobrze to robie ($_POST['reset']="") ? Za wszelkie rady z góry dziękuje.