Mam pytanie posrednio dotyczace sprawy php. Mam skrypt:
<?php $fontDir = './fonts/'; // katalog z czcionkami $fontFiles = array('verdana.ttf', 'impact.ttf', 'comic.ttf', 'arial.ttf'); // nazwy używanych plików czcionek $imgType = 'png'; // format wyświetlanej grafiki (png, gif, jpeg) $length = 6; // długość losowego ciągu $backColor = '#ffffff'; // kolor tła grafiki $fontColor = '#2a2a2a'; // kolor czcionki $dotsColor = '#c0c0c0'; // kolor plam ;-) { { } } $_SESSION['token'] = $token; function make_color($img, $color) { { for($i = 0; $i < 6; $i += 2) { } return imagecolorallocate($img, $rgb[0], $rgb[1], $rgb[2]); } else { return 0; } } $height = 25; $img = imagecreate($width, $height); $back = make_color($img, $backColor); $font = make_color($img, $fontColor); $dots = make_color($img, $dotsColor); { { $pts[] = $x.'_'.$y; } else { $i--; } } { } switch($imgType) { case 'jpeg': imagejpeg($img); break; case 'gif': imagegif($img); break; default: imagepng($img); break; } imagedestroy($img); ?>
Wywolanie:
www.oxmedia.pl/yambo/token.php
dziala bez zarzutow, natomiast
www.yambo.pl (te same konto, domena yambo.pl dopisana do katalogu www.oxmedia.pl/yambo)
ma problemy..
Ktoś ma jakieś sugestie ?
Nie mogłem już edytować....
Gapa jestem po prostu.
Domena przypisana do katalogu potrzebuje pliku /tmp/ do zapisu..... ehh.....
pozdrawiam.