<html> <head> <title>CMS: Administrowanie kawałami</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <body> <h1>Administrowanie kawałami</h1> <?php { } //wyebieranie bazy { } //podstawowa insturkcja select $select= 'SELECT DISTINCT id, tekstkawalu'; $from= 'FROM kawal'; $where= 'WHERE 1=1'; $aid= $_POST('aid'); if ($aid != '') { $where .= "AND idautora='$aid'"; } $cid= $_POST('cid'); if ($cid != '') { $from .= ', kategoriakawalu'; $where .= "AND id=idkawalu AND idkategorii='$cid'"; } $searchtext= $_POST('searchtext'); if ($searchtext != '') { $where .= "AND tekstkawalu LIKE "%$searchtext%"; } ?> <table> <tr><th>Tekst kawału</th><th>Opcje</th></tr> <?php if (!$jokes) { } { $id=$joke['id']; echo "<td><a href='editjoke.php?id=$id'>Edytuj</a> |". "<a href='deletejoke.php?id=$id'>Usuń</a> </td>n"; } ?> </table> <p><a href='jokes.php'>Nowe wyszukiwanie</a> </p> </body> </html>
I wyskakuje mi tai blad jak chce go uruchomic:
Kod
Parse error: parse error in c:\usr\krasnal\www\lol\r6\jokelist.php on line 49
Jak dla mnie caly kod nie ma żadnego błędu łącznie z linijkom 49. ALe może czegoś nie zauważyłem prosze was o pomoc w odnalezieniu tego błędu.
Z góry thx za pomoc!
EDIT: Przed każdym n jest znak \ którego kod nie wiem czemu nie pokazuje