<?php $result = mysql_query(" SELECT * FROM zdarzenia WHERE IDpracownika = '$idp' AND (StartZdarzenia <= '$date_start') AND (KoniecZdarzenia >= '$date_end') ") or die(mysql_error()); if($zdarzenie1 != '') echo '<center><b><TABLE BORDER=1 width="22%" cellspacing="0" >' . '<TR>' . '<TD width="4.5%"><a href="8-830.php" title="Kliknij aby wyświetlić szczegóły"><center>TAK</TD>' . '</TR></TABLE></b></center>'; else echo '<center><b><TABLE BORDER=1 width="22%" cellspacing="0" >' . '<TR>' . '<TD width="4.5%"><a href="8-830.php" title="Kliknij aby wyświetlić szczegóły"><center>NIE</TD>' . '</TR></TABLE></b></center>'; $result = mysql_query(" SELECT * FROM zdarzenia WHERE IDpracownika = '$idp' AND (StartZdarzenia <= '$date_start') AND (KoniecZdarzenia >= '$date_end') ") or die(mysql_error()); if($zdarzenie1[1] != '') echo '<center><b><TABLE BORDER=1 width="22%" cellspacing="0" >' . '<TR>' . '<TD width="4.5%"><a href="830-9.php" title="Kliknij aby wyświetlić szczegóły"><center>TAK</a></TD>' . '</TR></TABLE></b></center>'; else echo '<center><b><TABLE BORDER=1 width="22%" cellspacing="0" >' . '<TR>' . '<TD width="4.5%"><a href="830-9.php" title="Kliknij aby wyświetlić szczegóły"><center>NIE</a></TD>' . '</TR></TABLE></b></center>'; ?>
Sprecyzuje dokładniej moje pytanie. Mianowicie chodzi mi o to, że jesli zostanie wykonane pierwsze zapytanie to wyswietli mi 4 rekordy jeden pod drugim. I to jest dobdze! Jednak jeśli zostanie wykonane drugie zapytanie to rownież zostaną wyświetlone 4 rekordy jeden pod drugim, ale niestety nie obok Tych z pierwszego zapytania tylko też pod nimi. Czy wie ktos jak zmienić by wyświetlały się obok?