Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php-fusion - pierwsze starcie.
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Hugster
Witam.

Post nie pierwszy (czwarty winksmiley.jpg ) ale jak dla Was zapewne znów banalnie prosty. Jeśli to możliwie to prosiłbym o zrozumiałem wyjaśnienie.

Przejrzałem ostatnio kilka cmsów i szczerze mówiąc dobre wrażenie zrobił na mnie 'php-Fusion'. Panel admina czytelny, mnogość opcji i nawet ja zaczynam się w nim łapać - osobą która raczkuje jeśli mowa o php. Ale zrobił się problem, tzn. nie wiem w jaki sposób mogę dodać nowe podstrony. Przejrzałem podobne wątki na forum ale żaden nie rozwiał moich wątpiwości. Chcę załóżmy stworzyć podstronę "mecze". Dodaje nową pozycję w menu ale po kliknięciu strona się nie zmienia. Chciałbym mieć możliwość taką jak w newsach - dodawania na tą konkretną stronę aktualnych wyników z pozycji "zarządzania treścią" ale nie wiem jak taką stronę dodać - skopiować inną i zmienić nazwę?

Cały czas byłem przekonany że w "kategorie artkułów" tworzę nową kategorie, przypisuję ją do linku a menu i potem dodaje/usuwam/edytuje treść z danej podstrony... A tu kicha :/

---
Za wszelkie odpowiedzi dziękuje.
Pozdrawiam

Nikt mi nie potrafi odpowiedzieć jak dodać nową podstronę? blink.gif
dr_bonzo
Przenosze: Przedszkole -> Gotowe skrypty / Portale
SebaZ
PA->zarzadzanie trescia->Dodatkowe strony
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.