Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: konto www? jakie? gdzie?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
jacek71
Mam stronke (korzysta z : php, mysql, potrzebuje maksymalnie 60Mb) szacuje tak miesięcznie okolo 800-1500 odwiedzin (heh chociaz trudno powiedziec) i chce ja zalozyc na jakims platnym serwerze i nie chce sie wpakowac w jakies g...wno, znalazlem taka jedna www.wlasne.pl gdzie jest raczej tanio, ale nie mam doswiadczenia z tymi sprawami wiec bylbym wdzieczny za jakies rady lub linki do innych stron hostingowych.
spenalzo
Jezu, to byo miliardy razy!

http://php.faq.pl/klucz/serwery
itsme
szukaj szukaj szukaj tentemat byl tyle razy poruszny na forum .......
jacek71
o jej no poswięćcie mi te 3 min :? bede wdzieczny
itsme
o jej poswiec sam 2 minuty tez bedziemy wdzieczni

TO SZCZYT LENISTWA
Wymagasz od nas questionmark.gif?
Zacznij od siebie aby sie nie chcialo poszukac

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA szalu mozna dostac
scanner
@itsme: polecam melisę. Uspokaja zszargane nerwy smile.gif
itsme
6 kucharek nie moze nadarzyc z jej gotowaniem po takich postach :-)
ramze
www.hosting.pl
www.home.pl
www.strefa.pl
www.4me.pl
www.hai.pl
www.e-host.pl
www.lh.pl
www.dev.pl
www.idysk.com
www.intous.pl
www.az.pl
www.domeny.pl
.
.
.
.
.
A ja poświęciłem tych kilkanascie seund na napisanie kilku pierwszych jakie mi na myśl przyszły, pewnie bym wymyślił więcej ale mi się nie chce.
jacek71
a np. www.wlasne.pl nadaje się?
radzaw
a tak BTW takie oferty mnie rozbrajają - "konto pocztowe za 15 zl/rok" - a po miesiącu mówią - sorry, ale nie mamy kasy aby zapłacić za łącze, więc konto mówi papa, albo z drugiej strony admini wogóle nic nie robią w razie awarii, lub nawet nie potrafią tego porządnie skonfigurować :/
Seth
radzaw: polecam home.pl tam maja bardzo dobre konta pocztowe. Niedawno zalozylem i nie narzekam. Poza tym posiadaja swietny support.
radzaw
Cytat
polecam home.pl

Dzięki, znam ich już od dawna (polecałem również klientom), ale narazie nie potrzebuje konta. Wtrąciłem tylko luźną uwage na temat tanich kont smile.gif

PS.
a co do home.pl - wystarczy zobaczyć ile domen obsługują by znać ich poziom smile.gif
jacek71
to mowicie ze www.wlasne.pl raczej nie polecacie bo sie troche na to napalilem smile.gif
blasfemia
A ja polecam stronke http://www.risp.pl
Niedawno sobie zalozylem tam konto shellowe 200 zl za rok.
quota 200 MB, 10 MB na baze MySQL (mozliwosc zwiekszenia), poczta oczywiscie, wlasna stronka z cgi, php (oczywiscie z obsluga baz danych), kompilatory, uruchamianie wlasnych programow, zainstalowanych juz sporo np. ekg smile.gif Ja bardzo czesto korzystam z emacs'a, na poczatku go nie bylo, wyslalem maila i zainstalowali od razu. 7 dni na testowanie. No i mozliwosc postawienia botow irc, bnc ale nie znam szczegolow bo akurat irc mnie nie interesuje. Ale genralnie mi sie podoba jak na razie.
winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.