stworzyłem sobie na swoim kompie serwer php+sql+smtp bo potrzebowałem móc testować skrypt phpbb. pisać dodatki i jakies zmiany. na poczatku działałem na serwerze opartym na "krasnalu" jednak kiedyś bardzo mi się nudzilo i postanowiłem zaprzac windosowego serwera do pracy. bo p oco instalować dodatkowy program jak windows potrafi zrobic tą samą operacje

Uruchomilem windowsowe uslugi informacyjne czy jakoś tak wgrałem php potem sql i wszystko działa pięknie jestem bardzo dumny. jednak jest mały problem. mianowicie gdy się loguje na forum (phpbb) po wpisaniu swoich danych i kliknięciu widze białą stronę z napisem:
"If your browser does not support meta redirection please click HERE to be redirected"
po czym strona śię odświeża i jestem bez problemu zalogowany. jednak czy wiecie czym jest spowodowany to wyśiwetlanie białej strony z 1 zdaniem

i jak się to pozbyć

mnie to nie przeszkadza ale osoby które łączą się z moim serwerem z zewnatrz nie wiedzą co to za błąd i nie loguja się na forum. Może poradzicie jak go usunać a jak nie to chociaż jak go zmienic ten tekst?? przetluamczyć na poslki albo wpisac coś innego

zaznaczam ze jka był zainstalowany serwer w oparciu o krasnala to cos takiego się nie pojawialo czyli zakłądam że jest to jednak wina konfiguracji php + sql przeprowadzanej ręcznie przezemnie