Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Szablon strony
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
ano
Witam!

Mam do sprzedania szablon strony internetowej.
Podgląd dostępny pod adresem:
1) Strona główna - http://an0.webd.pl/temp/fedora/
2) Podstrona - http://an0.webd.pl/temp/fedora/2.html
Oczywiście w skład tego szablonu nie wchodzi logo! Jest ono dane tylko w celach podglądowych.
Możliwa jest zmiana kolorystyki niebieskich elementów na stronie.

W skład szablonu wchodzą:
1) 2 pliki html: index.html (strona główna) i 2.html (podstrona)
2) plik "style.css"
3) Folder "images" ze wszystkimi elementami graficznymi.

Szablon został bardzo wysoko oceniony na tym forum - Temat: layout Fedorapl

Szablon jest sprzedawany na wyłączność.
Swoje oferty proszę składać na adres: orfin @ poczta.fm (usuń spacje w adresie), kontakt także pod numerem Gadu-Gadu: 1877720.
Wybrana zostanie najwyższa oferta (+ negocjacja ceny)

Uwaga: Logo wykonawcy (zamieszczone w stopce) będzie musiało zostać.
acztery
bez urazy ale 300 zl za to to Ty niedostaniesz....
Adrian Staniszewski
yy.. a za co wlasciwie ktos placi te 300zl questionmark.gif ;/

ten caly lay to zwykle tabelki i 2-3 kolory.. jak dla mnie porazka
Master Miko
300zł + Uwaga: Logo wykonawcy (zamieszczone w stopce) będzie musiało zostać?

To jakaś kpina...
ano
Cytat(Master Miko @ 5.11.2006, 22:06:42 ) *
300zł + Uwaga: Logo wykonawcy (zamieszczone w stopce) będzie musiało zostać?

To jakaś kpina...

Przepraszam, że cię uraziłem.
Wyraźnie napisałem, że:
Cytat
około 300zł
, podkreśliłem też, że cena jest DO NEGOCJACJI!
Więc równie dobrze, ceną ostateczną mogło by być 230zł.

Pozatym, waszym zdaniem ile jest wart ten szablon? 50zł?! (takie rzeczy to tylko w... allegro winksmiley.jpg )
webjacek
Szablon jest zdecydowanie wart swojej ceny!!

No cóż możę są osoby które pracują za darmo.
Poza granicami kraju taki szablon jest wart x3.
Tylko idioci się nie cenią i dlatego większość w tym kraju zarabia po 1300 PLN.
Vonter
ano , zgadza się! ten szablon jest warty 50złexclamation.gif! Jest prosty i napisany w html'u, bez żadnego CMS'a. Na twoim miejscu najpierw bym się rozejrzał po sieci i zobaczył w jakich cenach chodzą takie "wymysły".

www.clantemplates.com - webjacek, zobacz jakie szablony są za darmo!!

Pozdr
ano
Cytat(Vonter @ 17.11.2006, 15:21:51 ) *
ano , zgadza się! ten szablon jest warty 50złexclamation.gif! Jest prosty i napisany w html'u, bez żadnego CMS'a. Na twoim miejscu najpierw bym się rozejrzał po sieci i zobaczył w jakich cenach chodzą takie "wymysły".

>>Jest prosty i napisany w html'u
To w czym ma być napisany? biggrin.gif

>>bez żadnego CMS'a
to jest szablon, nie gotowa strona

>>Na twoim miejscu najpierw bym się rozejrzał po sieci i zobaczył w jakich cenach chodzą takie "wymysły".
Proszę, pokaż mi po ile chodzą "takie wymysły".
Pozatym, jakie ty masz z tym doświadczenie, że takie wyrażasz opinie?! Znasz się trochę na tym, czy ceny bierzesz z palca, ups, powinienem powiedzieć: z allegro.
ramze
Trzymaj fason ano, niech się dzidy programiści bulwersują, niech się gotują, niech adrenalina ze złości wylewa się im uszami.

Sami chcą za swoją pracę przy pisaniu kodów ciężkie pieniądze. A jak przyjdzie co do czego to za layout nie dadzą wymaganej niewysokiej kwoty, bo "to jest tylko w trzech kolorach". Strasznie bulwersuje mnie takie podejście. Widać jakie człowiek, który to napisał ma pojęcie o grafice! Ja zrobię layout w 32 bitach, mam sobie za każdy kolor liczyć?questionmark.gif Ehhhh, są ludzie i .... nie będę obrażał.

Jak się layout nie podoba to nie kupuj, a jak masz jakieś rady dla twórcy to napisz co powinien zmienić, jakie są błędy... a nie, że za mało kolorów.... ehhh.... puknij się w czoło i zastanów się nad tym co mówisz.

Ja też mogę powiedzieć, że za dany skrypt nie zapłacę 300zł bo jest tylko w jednym pliku np. skrypt.php, jak za trzysta złotych to musi być co najmniej 5 plików. Wyobrażam sobie jak by mnie człowiek, któremu bym to powiedział by mnie skwitował. Zapewne powiedział by, że jestem kretyn... A co Ja mam powiedzieć o człowieku, który rzuca takimi kwiatkami jak: 2-3 kolory i tabelki... co? Odpowiedź zostawiam w domyśle.

POzdrawiam

P.S. Ano znajdź jelenia i pchnij za tyle ile Ci potrzeba, a jak się jednemu z drugim nie podoba to niech sobie sam lepiej zrobi.
Akira
I dobrze ceń się, przez takich "jeleni" można kupić skrypty php po 5 zł...
Vonter
ano, tak się składa ze zajmuje się się grafiką od kilku lat i również ją sprzedaje więc wiem jakie istnieją ceny na rynku.

Akira, jasne, niech się ceni i konkurencja go wyprzedzi, takie są realia.
skowron-line
nie no trzeba trzymac jakis poziom ale 300 troche sporo chociaz jesli komus sie spodoba to loos

a mowiac o zanizaniu rynku

Kod
przez takich "jeleni" można kupić skrypty php po 5 zł...

z tym sie w 100% zgadzam kiedys koles mi powiedzial ze za kod strony to on mi moze dac 10pln bo on ma grafike od kolegi
NoiseMc
300 zł za pocięty szablon to wcale niedrogo tym bardziej, że layout całkiem ładny. Znajomi graficy wołają OD 400 zł za PSD ze stroną główną, a gdzie tu jeszcze podstrony i pocięcie.
Cytat
ten caly lay to zwykle tabelki i 2-3 kolory.

Znajdź proszę chodź jedno wystąpienie słowa "table" w kodzie tego szablonu

Cytat
Jest prosty i napisany w html'u, bez żadnego CMS'a.

Cytat
tak się składa ze zajmuje się się grafiką od kilku lat

Skoro zajmujesz się tym od kilku lat to powinieneś wiedzieć jaka jest różnica pomiędzy szablonem strony a CMS.

Panowie, zastanówcie się o czym piszecie smile.gif
pawel_k
Cytat(Vonter @ 5.12.2006, 20:25:07 ) *
jasne, niech się ceni i konkurencja go wyprzedzi, takie są realia.

takie są realia że na rynku nie koniecznie trzeba konkurować ceną...

a jeśli po tych kilku latach zajmowania się i sprzedawania grafiki na rynku dalej konkurujesz ceną to mogę powiedzieć tylko że jest mi przykro...
Vonter
wejdz w ten biznes to zobaczysz czy będziesz z kimś konkurować... ;/
acztery
sprawa wygląda tak.

szablon jest może i tyle wart ale przez "jeleni" traci na wartości. bo np klient zechce strone i uzna ze 1000 zł to badzooooo duzo i ledwo tyle da. ty bedziesz robil strone 2 tyg z cms... 1000 - podatki itp - 300 za szablon masakra. Ale wszystkie sa winni poj..... ktorzy ogłaszaja ze rbia super strony, programy za pare zł.

ale wiadomo jezeli cena idzie w parze z umiejętnościami to klient wybiera raczej to drugie.

Mi osobiscie sie nie podona Twój szablon dał bym za niego max 150. na FV
MaKARON
Cytat(acztery @ 7.12.2006, 18:29:52 ) *
Mi osobiscie sie nie podona Twój szablon dał bym za niego max 150. na FV

Ja też się cenię, potrafię docenić pracę innych - niestety ta cena za ten projekt jest zbyt wysoka - za połowę tego można kupić ciekawszy gotowy projekt na serwisach sprzedających szablony. Jeżeli ten szablon powstałby na moje zlecenie, zgodnie z moimi wytycznymi, w pasującym mi układzie i kolorach to mógłbym dać te 150 - ale jak mówie, za gotowiec za dużo, za pracę "mogłob by być".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.