Sylwin
1.12.2006, 17:46:24
Sprzedam fun-max.pl (cały serwis bez loga, cały cms)Cały rozbudowany skrypt + baza + licencja!!! - Uwaga był on robiony na zlecenie przez profesjonalistów.
Wymagania:
- MySql
- Serwer (filmy itp dodajesz poprzez linki lub uploadujesz na swojego serwa)
http://www.bratp.nazwa.pl/fun/Posiadam na niego licencję + baza danych z kilkoma filmami grami online. Łatwa edycja i dodawanie elementów (dodajesz linka a nie plik) Panel admina itd. Wszystko robisz z panelu admina.
Cena nie jest wysoka - pisz na gg w celu zakupu i jeśli masz jakieś pytania
gg: 8979117
Pisz nawet gdy jestem niedostepny

Uwaga ! Dostajesz cały serwis
fun-max.pl bez loga.
Tanio i profesjonalnie.
Zacznij zarabiać niewielkim kosztem

Zapraszam do zakupu.
shpyo
2.12.2006, 09:05:04
Takie oferty zaczynają wyrastać jak grzyby po deszczu. Piszecie że zarobki trochę niższe niż średnia krajowa.
Więc to niewypał i szukacie frajera na zakup

.
Sylwin
2.12.2006, 10:14:35
Cena skrzyptu od 50 -100 zl !
dr_bonzo
2.12.2006, 11:18:50
Hmmm na biznesie to ty sie nie znasz -- sprzedajesz system za 10% jego miesiecznych dochodow? powinno byc co najmniej na odwrot -- miesieczne dochody stanowia 10% jego ceny. To tak jakby kupic Google za 100mln$ gdy zarabia rocznie 1mld$
Cysiaczek
2.12.2006, 11:26:28
Mi się wydaje, że z tą ofertą jest coś dziwnego. Raz Sylwin pisze, że sprzedaje serwis, a raz, że skrypt. Mi się wydaje, że On jednak chce sprzedać CMS, bo 100 zł to jak zauważył dr_bonzo jest ceną nieadekwatną do szacowanych dochodów.
Pozdrawiam.
trucksweb
2.12.2006, 11:30:58
a ja watpie zeby taki serwis osiagal 500zl dochodow- nawet z samych reklam tyle nie wyciagnie.
Przegladalem serwis i jego poziom czy zawartosc sa powiedzialbym na niskim poziomie, nie wspominajac juz o szacie graficznej i latwosci w poruszaniu sie w nim.
Sam cms tez rewelacyjny nie jest. Podobne serwisy mozna postawic na dostepnych za free CMS, przewidzianych do tego typu dzialalnosci.
Jak ktos napisal-takich ofert jest setki-wystarczy pogooglowach czy po allegrowac. To sa zwykle niewypaly lub serwisy tworzone przez dzieci neostrady(nikogo nie oczerniajac)
skowron-line
2.12.2006, 12:47:02
moze @sylwin sam kupil ten serwis i jak zobaczyl ze trafil zonka to szuka wieksze go losia ktoremu moze to odsprzedac
MrMag
2.12.2006, 13:45:14
prpopnuje zmoderowac to ogloszenie. gdyby serwis w istocie zarabial na reklamach, nie mialby linkow bezposrednich bo niby na jakiej podstawie maja oceniac, czy reklama dziala. Google ma zaindeksowane AŻ 3 strony a co za tym idzie page rank 0. Uwazam, ze jest to oszczustwo.
Sylwin
2.12.2006, 14:44:52
Ok nie bede pisał o dochodach. Ale widzicie że są tam reklamy... A 50 zł za taki cms to nie jest chyba duzo (darmowych nie widziałem) a koszt napisania go był dużo wyższy. Sprzedaje ten cmc gdyż potrzebuje szybko gotówki. A 50 zł to naprawdę nie dużo.
Fuzja
2.12.2006, 15:57:26
No to po kiego grzyba kłamiesz o dochodach ?!?!?!?!
skowron-line
2.12.2006, 16:03:34
Cytat(Sylwin @ 2.12.2006, 14:44:52 )

Sprzedaje ten cmc gdyż potrzebuje szybko gotówki.
to musz w niezlym cisnienu byc skoro 50pln ratuje ci zycie
nospor
2.12.2006, 16:07:49
dobra, konczmy te zabawe. wszakze mozna sie posmiac czytajac ten topic, ale to akurat nie jest to topic z humorem

zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.