Słyszeliście o kolesiu co wypił redbulla .... myślał że mu skrzydła urosną i będzie mógł latac... no i wyszkoczył z 4 piętra no i... resztę można sobie dopisać... ale najlepsze jest to że jak się w koncu przebudził na szpitalnym łóżku to postanowił że złoży pozew o poświadczanie w reklamie przez redbulla nieprawdy....

Wymiękam takich tematów było wczoraj kilka wieczorkiem in the "informacje" wogóle ostatnio jakoś tak z bzikowało polske społeczenstwo... ostatnio stoję w galerii m. w kolejce do dorabiania kluczy... za mną jakiś koleś tak na oko 40 lat śmierdział masakrycznie... je_ało że heah (jak to wspomnę to 8O ) ale najlepsze stoję tak bokiem czekam aż ekspedient poda mi to na co czekam a kolo kupuje kłódkę wyciąga portfel a tam... jakieś posmarkane chusteczki i tak na moje oko jakies 60 tysi.... i tutaj moja uwaga... nie żebym był pazerny na czyjąś kase ale wczujcie sie w moją sytuacje myślałem że padne ze zdziwienia ... wokół mnóstwo ludzi niektórzy dziwią podobnie jak ja...

A wy słyszeliście ostatnio jakies smieszne lub nieprawdopodobne historie a moze przeżyliscie cosik takiego?