Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy znalazłbyś się ktoś?
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Robal
Witam!

Wiem, ze to dość nietypowe pytanie, ale nie wiem do kogo zwrócić się o pomoc.
Sprawa wygląda następująco. Poszukuję osoby, która podejmie się zadania stworzenia stronki o mojej grupie tanecznej. Ja sam (ani nikt z ekipy) nie potrafi tworzyć stron www... dlatego właśnie poszukuję pomocy. Chciałbym żeby stronka była w php, bo kiedyś pomagałem kumplowi z gg tworzyć taką stronkę i wiem czego mniej więcej potrzeba. Zajmowałem się robieniem grafiki (bo o ile photoshop nie ma przede mną tajemnic to w programowaniu jestem noga, a stronka jest nam teraz dość potrzebna). Wiem, że w tym kraju nie ma nic za darmo, ale postaram się odwdzięczyć jakoś za czyjąś pomoc. Z góry wielkie dzięki =]
nospor
Przenosze
dr_bonzo
I prosze jeszcze poprawic tytul topiku, samo umieszczenie go w podforum Poszukuje implikuje, to ze kogos poszukujesz --> tytul jest bez tresci
Rafgo3
Witam. Ze znalezieniem programisty php nie ma problemu. Ja sam mógłbym wykonać taką stronkę. Pytanie tylko ile płacisz, bo jak sam piszesz nic w tym kraju nie ma za darmo , a szczególnie taka wieloletnia wiedza o programowaniu. Tak więc odpisz może być na gg. 8616479 lub compart@o2.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.