Mój problem polega na tym że menu które składa się z prostych linków jest opisane CSS (deklarowanym w nagłówku) i nie wyświetla się prawidłowo w FF. Zależy mi na tym żeby linki był czarne i bez podkreślenia ( tak samo jeżeli był już odwiedzone) natomiast w momencie kiedy się nad nimi przejedzie kursorem albo są aktywne żeby był białe i podkreślone. w IE działa to idealnie natomiast FF nie interpretuje tylko fragmentu związanego z aktywnym linkiem (gdy się nad nim przejedzie kursorem to kolory się zmieniają zgodnie z założeniem).
Tak wygląda mój CSS który wklejam w head:
Kod:
<style type="text/css"> a:link, a:visited { color: black; text-decoration: none; cursor: hand; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; } a:hover { color: white; text-decoration: underline; cursor: hand; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; } a:active { color: white; text-decoration: underline; cursor: hand; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; } </style>
Natomiast menu wygląda tak:
Kod:
Nie wiem czy to ma znaczenie że linki są wewnątrz tabeli czy co? Strona naprawdę idealnie tzn zgodnie z założeniem wyświetla się w IE ale nie wiem co zrobić żeby tak samo wyświetlała się w FF i Operze
Bardzo proszę o pomoc!