Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: txtbb
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
nib
Witam. Mam pytanie co myslicie o forum txtbb questionmark.gif Lepszy niz PHPBB??
Tak wogole to jaki poleacie darmowy system forumowy?!
<?php
echo "Pozdr";
/?>
Sabistik
Gratuluje trafnie wybranego działu. Przenoszę.
nitro18
a Gratuluje wybrania najgorszego forum. Chłopie to forum opiera sie na plikach txt. Lepiej wybierz PHPBB by Przemo.
nib
PHPBB by Przemo<--- Podobno jak cale phpbb najbardziej dziurawe forumm jakie powstało tzw sito
kwiateusz
myBB, punBB, smf (tego jakoś nie lubie) do wyboru do koloru.... wymienione wg własnej oceny ;p
nitro18
Cytat(nitro18 @ 23.12.2006, 12:40:18 ) *
a Gratuluje wybrania najgorszego forum. Chłopie to forum opiera sie na plikach txt. Lepiej wybierz PHPBB by Przemo.

ale jest popularne
kwiateusz
chyba za granicą .. w polsce nie spotkałem się powiem szczerze jeszcze z txtBB .... phpBB owszem ,IPB, vB, smf, punBB z myBB moze z raz ale z txtBB niet winksmiley.jpg
nitro18
chyba za granicą .. w polsce nie spotkałem się powiem szczerze jeszcze z txtBB .... phpBB owszem ,IPB, vB, smf, punBB z myBB moze z raz ale z txtBB niet

Przecież pisze żę forum by przemo jest popularniejsze od jakiegoś tam txtbb
kwiateusz
to chyba Ty konteksty zdania nie zrozumiałeś.. z
Cytat

wynika ze cały czas mowa o txtBB a Ty to potwierdzasz ;p ale nvm
nitro18
mając na myśli o nagorszym forum myślałem o forum te txtbb.

a wogóle to mój kontekst więc ja je rozumiem.
E -dd
txtbb jest na plikach więc dobre jest na darmowe serwery lub małe fora. Co do phpbb by przemo, ma on za dużo dodatków instalują go osoby które nie umieją same wgrać modów. Myślę że ciekawą alternatywą dla dużych phpbb, phpbb by przemo czy IPB są małe, szybkie i elastyczne skrypty takie jak punBB czy SMF.
zero700
na pytanie powinien odpowiedzieć sobie sam, zainstalować kilka skryptów u siebie i sprawdzić które dlań są najwygodniejsze snitch.gif

imho phpbb by przemo rządzi, siakoś tak dużo opcjów ma winksmiley.jpg
gandziorz
Ja polecam smf.
Naprawdę dobre forum.

I IPB z tym że kosztuje...
vip3r
ja najbardzien polecam IPB, ale tez dobre PHPBB
nitro18
Co do phpbb by przemo, ma on za dużo dodatków instalują go osoby które nie umieją same wgrać modów

Tylko na forum przema też są mody które jak sie chce miec trzeba zedytowac pliki forum.
Turgon
Z resztą ostatnio txtBB przeżywa przebudowę. Nawiasem mówiąc ostatnio przekonuje Damiansa to zmienienie txtBB w forum z prawdziwego zdarzenia. Bez plików tekstowych, na PHP5... ogólnie wypas...
nitro18
"Bez plików tekstowych, na PHP5... ogólnie wypas..."

to jak txtdb chce działać? chyba nie na MySQL bo pokłóci się to z nazwą skryptu biggrin.gif
Maker3
Cytat(kwiateusz @ 23.12.2006, 18:32:51 ) *
chyba za granicą .. w polsce nie spotkałem się powiem szczerze jeszcze z txtBB.

A www.matma4u.pl
Jak dla mnie to duże forum
woj_tek85
Cytat(Maker3 @ 27.01.2007, 13:38:20 ) *
A www.matma4u.pl
Jak dla mnie to duże forum

a http://www.gigapliki.com/index.php ?

PS. ja osobiscie mam przemo i nie narzekam tylko ze to ciezki skrypt jest
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.