Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [sprzedam] PhpScripts2007 Super zestaw 100 skryptów PL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
manhattanmaniac
WITAJ
Dziś mam do sprzedania super zestaw skryptów - PhpScripts2007. Jest to wspaniały zestaw dla osób które chcą zaistnieć w sieci. Teraz stoi przed wami wielka szansa. Po zakupieniu skryptów możecie postawić wiele wspaniałych serwisów lub przeglądając kody źródłowe wzbogacić swoją wiedzę programistyczną. Nie będę się zbytnio rozpisywał.

Oto zawartość PhpScripts2007 ( przy większości pozycjach króciutki opis ):

1.Aliasy - wiadomo skrypt aliasów (nie jest to skrypt aliasów 5y)
2.Download 3 skrypty - skrypty do stworzenia downloadu na stronie
3.Galeria zdjęć - jak sama nazwa wskazuje
4.Gry online + 150 gier - skrypt do strony z grami online + 150 gier wraz z miniaturkami
5.Hosting na obrazki 2 skrypty - Hosting na pliki graficzne
6.Hosting plików - Hosting na wszelkiego rodzaju pliki
7.Imieniny 3 skrypty - Skrypty wyświetlające kto obchodzi imieniny danego dnia
8.Klon google - jest to wyszukiwarka korzystająca z googleAPI Wspaniała rzecz gdyż po prawej stronie w wynikach szukania wyświetla reklamy
9.Mailing(subskrypcja) 2 skrypty - jak sama nazwa wskazuje subskrypcja na stronę www
10.Mp3 portal 2 skrypty (jeden ang.) - skrypty do prowadzenia portalu z plikami mp3
11.Opowiadania Ang. - skrypt do prowadzenia portalu w którym każdy może pochwalić się swoimi pracami z poezji
12.Reklama google z obrazkiem - skrypcik pełniący dwie funkcje: 1.nie musimy wklejać kodu reklamy za każdym razem tylko wystarczy zincludować jeden plik 2. Obok reklamy pokazują się losowe obrazki Super zmyłka dla stron z grami online
13.Simlock aplikacja java Ang. - aplikacja java do telefonów dzięki której ściągniemy simlocka z Noki i jeszcze kilkunastu modeli telefonów
14.Simlock online php - to samo co wyżej tylko że sama nokia cos jak simlock.neostrada.info
15.Strona warezowa - skrypt strony warezowej takie jak zagraniczne portale
16.Strona z serialami cd-key - na wzór np seriall.ws
17.Kliknij zanim wejdziesz - wyświetla reklamę w którą należy kliknąć zanim otworzy się dostęp do strony
18.Tapety - portal z tapetami pogrupowane wg kolejności i rozdzielczości masa funkcji
19.Galerie Ang. - właśnie portfolio z pracami etc wiele zastosować
20.TopKatalog - katalog stron zliczający wejścia i wyjścia
21.Toplisty skrypt toplist z podziałem na kategorie
22.Winamp playlista - skrypt pokazujący listę utworów z winampa
23.Cytaty skrypt cytatów losowych
24.Gry online 2 jak sama nazwa wskazuje
25.Bazy danych: cytaty,poezja, erotyczne opowiadania, smsy(4k), baza sms, teksty piosenek (po rozpakowaniu 120Mb!!) + teksty pusta baza(4mb), baza gg 64k + kategorie, baza opisów 12k,
26.Kody do gier Ang. - skrypt strony z kodami do gier
27.Skracacz 2 skrypty - skrypty skracające długi adres i dające krótki
28.Relacja Live 2 skrypty - relacja live z meczów
29.Bramka sms - jak sama nazwa wskazuje
30.Logowanie_by_pion - zgodnie z zyczeniem autora skrypt usuniety ze zbioru
31.Autoryzacja(logowanie) 2 skrypty - jak wyżej
32.Rotator banerów 3 skrypty- jak sama nazwa wskazuje
33.Kmdownload - skrypt downloadu
34.Galeria - jak sama nazwa wskazuje
35.Gnat-tgp - skrypt do prowadzenia strony z galeriami np xxx
36.Tutoriale Ang. - skrypt z linkami do tutoriali
37.Fast Banner - generator banerów na stronie www Wybierasz tło wpisujesz treść i banner gotowy
38.Galeria Ang. - jak sama nazwa wskazuje
39.Newsy - super skrypt newsów z podziałem na kategorie
40.php Status Ang. - status serwera
41.Darmowy hosting Ang. - otwórz darmowy hosting stron:D
42.Shoutstat - statystyki radia etc
43.Gry ala bitefight: criminals, LOTGD, all ang. - gierki online teraz bardzo modne i lubiane
44.Download z ikonkami - skrypt rozpoznaje rozszerzenie i pokazuje odpowiednia ikonkę obok pliku
45.Skracacz ang. - skracasz linków
46.Hotscipt - skrypt nadający się prowadzenia strony w stylu hotscripts
47.Anonimowy mail - wysyła maila z poziomu strony
48.Typowanie meczów - skrypt typowania meczów
49.Biorytmy - wyświetla biorytm na dany dzień
50.Plan lekcji - plan lekcji na www
51.Edytor plików online - już nie będziesz musiał wgrywać non stop plików na serwer gdyż będziesz mógł je edytować online
52.Generator token - jak sama nazwa wskazuje
53.Mapa strony (drzewko) - jak sama nazwa skazuje ( nie mylić z mapa strony dla google)
54.Czas ładowania strony - pokazuje czas ładowania strony
55.Moje filmy - kolekcja filmów Można ustawić czy film mamy w domu czy nie
56.Konsola pozdrowień 2 skrypty jak sama nazwa wskazuje
57.Monitorowanie kliknięć zlicza kliknięcia w reklamy blokuje klikanie z jednego ip w jedna reklamę w ciągu określonego czasu itp
58.Web chat - czat na strone www
59.Wymiana linków - jak sama nazwa wskazuje
60.Wymiana popow - wymiana popow
61.Kartki 2 skrypty - wysyłanie kartek z życzeniami itp
62.Baza plików Ang. 3 skrypty - baza plików z podziałem na kategorie Taki rozszerzony download
63.Katalog płyt audio - tym razem katalog zasobów płyt audio
64.Katalog stron internetowych - a tu katalog stron www
65.Sonda 3 skrypty - sonda na stronie www
66.Blog Ang. - już nie musisz korzystać z blogow onetu itp W sumie na upartego można potraktować ten skrypt jak cms
67.Skrypty dla radia internetowego (ramówka, 2 skrypty pozdrowień)
68.Pliki na maila - dobre rozwiązanie jeśli nie chcesz by ktoś podlinkował się do twoich zasobów dlatego dobrym rozwiązaniem jest wysyłanie linku na maila
69.Pożytek z gmaila Ang. (ftp z gmaila)
70.Kodowanie kodu strony Ang. - kodowanie basic64 dla ochrony kodu strony
71.Strona z smsami - smsy podział na kategorie
72.Radio blog Ang. - twoja muzyka na www do słuchania jak w winampie:D
73.Torrenty ang. 2 skrypty - stwórz strone z torrentami
74 Własny bank Ang. - stwórz swój własny bank jak e-gold

Łącznie zajmuje to wszystko 121 Mb

A teraz przeczytaj zanim zadasz pytanie!

* Większość skryptów jest w języku polskim gotowych do zainstalowania na stronie.
* Niektóre są w języku angielskim ale jest to zaznaczone w opisie.
* Nie posiadam dem bo ciężko było by zrobić dema z ok 100 skryptów
* Daje gwarancje ze skrypty działają gdyż każdy oddzielnie byl przezemnie sprawdzany ( w sumie większość pisałem sam lub tłumaczyłem na pl )
* Wszystkie skrypty sa 100% legalne.
* NIE SPRZEDAJĘ POJEDYNCZYCH SKRYPTÓW NIE WYMIENIAM SIĘ ITP. Maile z takimi propozycjami będę ignorował

Zapraszam do kupna gdyż naprawdę warto Za taką cenę co najwyżej możesz kupić jeden skrypt a nie 100 Wszystko jest pogrupowane w foldery tak że bez problemu znajdziesz ten skrypt który cię interesuje.

ZAINTERESOWANY ?

Pisz na maila: manhattanmaniac@o2.pl

CENA PACZKI TO JEDYNE 20zł
NuLL
Masz prawo do sprzedazy na to wszystko i miejmy nadzieje ze nie sprzedajesz skryptow dostepnych za darmo ?
matty7
ehh...sprawdzilem 3 skrypty:Shoutstat, Gnat-tgp, logowanie_by_pion, i mozna je za free sciagnac z neta, a galerie, engine gry via www i tez wiekszosc pozycji na liscie mozna bez problemu znalezc. Zapraszam na strone www.google.pl
Wedlug mnie szkoda 25 zl na pliki, ktore sa za darmo w sieci. Ale jest czlowiek na swiecie, ktory zrobil liste skryptow za free, Gratulacje...
phpion
Witam!
Jakoze jestem autorem skryptu logowanie_by_pion prosze o usuniecie go z listy skryptow, ktore podlegaja sprzedazy.
Pozdrawiam: phpion
manhattanmaniac
Witam!
Zauwazylem ze niektorzy pisza ze skrypty sa ogolnie dostepne za free na necie Nie bede oszukiwal piszac ze tak nie jest Niektore mozna znalezc za darmo. Jednak spora cześć jest mojego autorstwa lub przynajmniej tłumaczenie jest wykonane przezemnie i niegdzie tego za darmo na necie nie znajdziecie dlatego mysle ze cena 20zl (obnizylem o 5zl gdyz nie sprzedaje juz na allegro zbyt duze prowizje i oplaty za aukcje) jest cena rozsadna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.