Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] shadow
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
bajeczka
Witam serdecznie,

prosze o ocenę strony link: STRONA

pozdrawiam, bajeczka smile.gif

ps. Jest to pierwsza (w pelni działająca tongue.gif) strona jaka wykonałem w php/mysql.

Z góry dziękuję za pozytywną krytykę...
revyag
A co to ma być ? Jakaś wersja pre-alfa ? Jak skończysz stronę to daj znać, teraz nie ma co oceniać.
nospor
co mamy tam oceniac?

Pozatym twoj skrypt jest slabo zabezpieczony i podatny na ataki XSS. "wstrzyknalem" poki co nieszkodliwy kod, zwyklego alerta (x100 biggrin.gif ), ale juz przez sam fakt ze tego nie zablokowales, mozna by ci zycie uprzykrzyc.

Cytat
"Ksienga Cienia"
polecam wizyte w bibliotece i wypozyczenie slownika ortograficznego smile.gif
Zajec
Na początku myślałem, że mi sie zoom w Operze włączył na jakieś 50%. Niestety, strona tak wygląda.

Słyszałeś pojęcie "semantyka"?
jono
Ej, no pochwała za walidację - to plus. Jeżeli tak samo jak do poprawności kodu przyłożysz się do php to na pewno jak drugi raz dasz do oceny, to będzie co...
nasty
Hehe, przypomina mi to kolege mojego brata (12 lat) co chcial sobie zrobic "sqlad" hackerow i zaczol od strony www wygladala podobnie jak ta ktora prezentujesz tylko ze jeszcze background z matrixa wlepil smile.gif

Moja rada: Wykasuj wszystko zwiazanie z ta strona i zrob cos innego, zupelnie innego -- albo zmien zainteresowania tongue.gif

I taka drobna pomoc: zobacz jak wygladaja strony internetowe:
- http://www.oswd.org/
- http://www.freelayouts.com/

Pozdrawiam
skowron-line
Kod
Ej, no pochwała za walidację - to plus

tabela w tabeli div-y linki powinny byc jako lista, nie ma za co chwalic
Pilsener
Kod
<table id="container" cellspacing="0" cellpadding="0">

Jak używasz arkusza stylów, to się tego trzymaj.

Co do reszty to jak wyżej.
maniaksz
Umieściłeś do oceny wersję okrojonąquestionmark.gif?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.