Własnie skonczyłem system newsow na moja storne (upload dodawain kategori newsow komentarze do newsow emoty blokowanie komenty zarzadzanie newsami) jedna mam jeden probelm nie moge rozgrysc bledu w skrypcie od usuwania pliku z serwerka uploadowanie dziala wyswietlanie tez ale usuwanie juz nie. Ponizej zemiszczam skrypt (wyswietlanie + usuwanie)
<?php //-- $_GET['categories']=='show') { $sciezka = '../images/news_cats/'; echo '<tr><td class="showimage" width="100px"> <b>Podgląd</b></td><td class="showimage" width="400px"> <b>Informacje</b></td><td class="showimage"> <b>Akcja</b></td></tr> '; { if ($pliki === '.' || $pliki === '..') continue; echo '<form enctype="multipart/form-data" action="news.php?images=delete&categories='.$pliki.'" method="POST">'; } echo '<tr><td class="showimage" width="100px">Strona numer</td> <td class="showimage" width="400px">[1] [2] [3] [4] ... [12]</td><td class="showimage"> <center> <b>9</b> </center></tr> </table>'; } //-- { $pliki=$_GET['pliki']; } //-- ?>
skrypt jest pod adresem www.adres.pl/administracja/news.php... a katalog www.adres.pl/images/news_cats/
nie iwem czy zle przekazuje adres pliku a moze pomylem sie w funkcji :/ tak wiec prosze o pomoc