Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy, php + mail()
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dabekk
Witam a wiec jestem laikiem w php i mam problem. Wstawilem skrypt na ftp do wysylania emaili ze strony.
Ftp : 60free.ovh.org .Wszystko jest ok, nie wyswietla zadnych bledow kiedy wlaczam strone, i kiedy wpisze adres www.bkszatoka.60free.ovh.org/mail.php nie ukazuje sie nic;/ nawet nie moge spojrzec w kod zrodlowy bo tam nic nie ma :| prosze o pomoc !
maryaan
pomoc tzn co? za Ciebie mamy poczytac o podstawach php zeby sie dowiedziec ze w przegladarce nie jest widoczny kod zrodlowy a TYLKO to co chce on wyswietlac?
lopez86
świetny temat tongue.gif , to ja mam lepiej - mam kod który ma 700 linii a jak klikam źródło to wyskakuje tylko troche html'a hmmmmm..... jak to możliwe tongue.gif , Proponuję manuala - i nauczyć się najpierw o co w php wogóle chodzi ...

A apropo twojego problemu - to prawdopodobnie kod który ściągnąłeś nie wywołuje formularza , musisz umieścić na jakiejś stronie form GET action na strone mail.php .... tyle podpowiedzi , zajrzyj do manuala POZDRAWIAM
robek401
Prawdopodobnie nie ustawiłeś odpowiednich atrybutów chmod dla folderu/ów lub pliku/ów. Powinno o tym pisać w pliku "redme" "install" lub "doc" .Nie wiem jak rozbudowany masz ten formularz. Poślij mi ten skrypt na maila: robek401@interia.pl to spróbuje go uruchomic i napisze ci potem co masz zrobić by skrypt działał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.