Może mi ktoś napisze czemu w firefoxie działa mi ino tło czyli pobiera mi zmienną '$file[8]' a czemu nie czyta wcześniejsze
Prosze o pomoc.

<?php echo " <html> <head> <STYLE> A:link { COLOR: '$file[1]'; font-size: '$file[0]'; TEXT-DECORATION: none; } A:active { COLOR: '$file[3]'; font-size: '$file[2]'; TEXT-DECORATION: none; } A:visited { COLOR: '$file[5]'; font-size: '$file[4]'; TEXT-DECORATION: none; } A:hover { COLOR: '$file[7]'; font-size: '$file[6]'; TEXT-DECORATION: none; } body { scrollbar-arrow-color: #ffffff; scrollbar-track-color: #555555; scrollbar-highlight-color: #222221; scrollbar-shadow-color: #222220; scrollbar-darkshadow-color: #000000; scrollbar-3dlight-color: #123123; scrollbar-base-color: #000000; scrollbar-face-color: #000000; background-image: url('$file[8]'); background-repeat: repeat; }</STYLE> </head>"; ?>
Nie będę zaśmiecał forum odnowie temat i odrazu spytam się o jeszcze jeden watek:
Wpisuje sobie powiedzmy taka treśc w inpucie lub texarea:
A w pliku textowym do jakiego zapisuje przed znakami ' dopisuje mi się znak \ i wychodzi coś takiego co mi rozwala cały kod

I czym więcej klikne zapisz tych sleszy się mnoży