Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Moja pierwsza stronka
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
GreenGo
Zapraszam do oceniania smile.gif

KLIK

Będe wdzięczny za wszystkie uwagi czy też propozycje zmienienia czegoś smile.gif
gandziorz
Jeżeli jest to na oryginalnym skrypcie to fajnie.

A tak to polecam dać jakaś lepszą szatę graficzną.
Popraw m.in. Rejestracja, Przypomnij hasło bo mało czytelne.
sagittariuspl
ciekawa szata graficzna, ale niestety skrypt ma swoje wady... m. in. nie działa głosowanie i masz w pewnym miejscu problem z kodowniem (ale widzę, że wyżej to poprawiłeś)
GreenGo
gandziorz - nie rozumiem co masz namyśli mówiąc "oryginalnym skrypcie". (?)
Jeśli chodzi ografike to postawiłem na lekkość. Wole aby strona nie miała 2 MB obrazków ale rzeczywiście i urozmaicenie jakieś by się przydało. Te 2 linki poprawie.

sagittariuspl - to ja chyba mam coś zepsute bo mi głosowanie działa :/ Możesz powiedzieć jaki błąd wywala albo co się dzieje, gdy nie udaje Ci się zagłosować ? (mam nadzieje, że wiesz, że aby zagłosować trzeba kliknąć na np. "swojego" )

Co do kodowania to po prostu ten news był wysłany jak jeszcze nie było to ustawione. Teraz normalnie wszystko z tym w porządku.

Ktoś jeszcze skomentuje moje dzieło ? snitch.gif
sagittariuspl
nie dokładnie chodzi o to że się nie da głosować tylko po głosowaniu wywala błąd: The requested URL /modules/ankieta/'http://www.test.soft.org.pl/' was not found on this server.. powienieś zmienić ścięzkę w jednym z plików i po kłopocie
GreenGo
ok poprawione, dzięki smile.gif
eS...
No i szkoda że w ankiecie moge oddać dowolną ilość głosów, patrz 1 pozycja dobilem do 257 wciskajac F5
GreenGo
hehe no tak, ale do póki moja strona nie stanie się dość popularna i liczby w głosowaniu naturalnie nie będą się robić duże to nie zrobię zabezpieczenia tongue.gif
Bastion
Sympatyczne, jeśli tylko treść będzie na dobrym poziomie - to będzie z tego całkiem fajny serwis smile.gif
Zajec
Cytat(GreenGo @ 25.01.2007, 02:27:40 ) *
hehe no tak, ale do póki moja strona nie stanie się dość popularna i liczby w głosowaniu naturalnie nie będą się robić duże to nie zrobię zabezpieczenia tongue.gif

Wspaniałe myślenie polskich informatyków.
Turgon
Zajec, to jest jakieś inne myślenie ? Przecież informatyk = matematyk = wałkoń = leń. Proste ?
neeon
Cytat(Zajec @ 25.01.2007, 15:07:14 ) *
Wspaniałe myślenie polskich informatyków.

pierwszy raz zgadzam sie z panem tongue.gif ho ho
vip3r
no no no... jak na pierwsza strone to piekna strona. oneciam wysoko 8/10, bo to pierwsza strona.:-D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.