Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak pisac posty ?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
wojtasnokia
Panowie mam forum phpBB by Przemo - ale ze jako jestem cienki w te klocki - nie moge pisac postow - wyskakuje jakis blad - co musze zrobic questionmark.gif? Prosze o pomoc sad.gif
mike
Cytat(wojtasnokia @ 9.02.2007, 00:23:49 ) *
co musze zrobic questionmark.gif? Prosze o pomoc sad.gif
Napisać do wróżki.
Przciecież na podstawie tak dokładnego opisu:
Cytat(wojtasnokia @ 9.02.2007, 00:23:49 ) *
(...) - wyskakuje jakis blad - (...)
tylko ona się domyśli co jest nie tak.

Jak mądrze zadawać pytania?
strife
Fajnie by było jakbyś nam ten błąd tutaj wkleił, bo chyba maski dostępu w panelu ustawiłeś nie ? Poza tym, wydaje mi się, że odpowiedzi na to pytanie powinieneś prędzej szukać na forum bezpośrednio dotyczącym tego skryptu.
wojtasnokia
Ok ok, sorki , wszystko co pisze :

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Servage.net Clustered Webhosting running enhanced Apache Webserver
strife
A co pojawia się w pasku adresu? Być może źle ustawiłeś ścieżkę do forum w ustawieniach i zostajesz przekierowany na stronę, która już nie istnieje ( np. na localhost ).

Możesz podać adres do tego forum, abyśmy zobaczyli?

Pozdrawiam.
wojtasnokia
Oki - prosze :

http://a6klub.525.pl/
strife
Cytat(wojtasnokia @ 9.02.2007, 00:34:59 ) *
Oki - prosze :

http://a6klub.525.pl/

Wychodzi z tego jednoznacznie, że nie nie masz pliku viewtopic.php na serwerze, upewnij się czy jest on na serwerze.
wojtasnokia
Cytat(strife @ 9.02.2007, 00:41:11 ) *
Wychodzi z tego jednoznacznie, że nie nie masz pliku viewtopic.php na serwerze, upewnij się czy jest on na serwerze.

No, tylko jak questionmark.gif Ja to "forum" stworzylem przez strone - www.525.pl - Wiec do serwera nie bardzo mam dostep questionmark.gif? biggrin.gif
strife
Cytat(wojtasnokia @ 9.02.2007, 00:47:13 ) *
No, tylko jak questionmark.gif Ja to "forum" stworzylem przez strone - www.525.pl - Wiec do serwera nie bardzo mam dostep questionmark.gif? biggrin.gif

Cytat
1. Jakie są dane do FTP?

Dane do ftp posiada tylko główny Administrator, (dział kontakt)

Czytaj »

Nic innego nie zrobisz, napisz email do nich. Ewentualnie spróbuj stworzyć nowe konto i założyć nowe forum i zobacz czy problem jest taki sam.

Pozdrawiam.

Pozwoliłem sobie przenieść temat w bardziej odpowiednie miejsce.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.