Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skypt na Strone
Forum PHP.pl > Forum > PHP
mesiash
A więc mam prośbę, czy szło by zrobić taki skrypt podobny do tego na tej stronie, http://wiaderko.com/ jest na niej pokazany serwer tego klanu, ile osób i jakie osoby na nim, czy dało by rade zrobić podobny, ino np. screen aktualnej mapy albo cos innego i do tego, napisane ponizej aktualna mapa jaka jest na serwerze, ile osób ale nie spis jakie są, najwyżej hyperlącze ze jak sie kliknie to si e pojawi spis. Jeśłi czegoś neiebdzie sie dało zrobić to zorumiem, ale bardzo proszę bardzo mi zależy na tym skrypcie. podam tutaj teraz ip do serwera i hasło żebyscie mieli jak to zrobić, IP:195.114.0.25:27051 HASŁO:ultimate Counter-Strike 1.6 Non Steam.

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi.
Mike122
Witaj ~mesiash temat był już poruszany na forum.
Zapraszam zapoznać się z treścią tematu statystyki serwera na www gdzie podałem parę gotowych rozwiązań.
Pozdrawiam. snitch.gif
mesiash
Sory, neiwiedziałem, poprostu kumpel powiedział żebym tu zadał to pytanko, na przyszłość będe korzystałz opcji szukaj smile.gif. ide zluakc ten link co mi podales.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.