Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wpis do INPUTa
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
misiek172
Witam.

Chciałbym zrobić coś takie iż, wpisuje w input jakiś tekst i klikam submit i ten tekst pojawia mi się w inpucie, który w którym jest kursor czyli jest zaznaczony. Cały problem polega na tym, iż chce aby to nie ograniczało się do jednego okna, czyli w oknie specjalnym wpisuje tekst do inputa i potwierdzam, następnie ten tekst pojawia mi sie w inpucie na którym kolwiek oknie, nie ważne jakim, czat.onet.pl itd, czyli pojawia mi sie w zaznaczonym inpucie. Innymi słowy potrzebuje napisać własny program, który bedzie działał jak: My Function Keys (MFK).

Pozdrawiam, Łukasz.
Kisiol_Ent
Piszesz jak niedorozwiniety.
Masz na mysli ze masz swoja jakoms tam stornke na ktorej jest INPUT i przysick WYŚLIJ.
Teraz wpisujesz cos w input, wchodzisz na inna strone, zaznaczasz tam jakis input i spowrotem
wracasz na swoja strone, klikasz submit i w tamtym drugim Inpucie pojawiasie sie zawartoscx tego
pierwszego inputa ktory jest na twojej stornie? LOL ROTFL
I jeszcze w javaScript?...

Pewnie Ci chodzilo o to, ze chciales wywolac jakas strone z parametrem z twojego INPUTA...
Pewnie chcesz jakies logowanie zrobic... ale pewnie ci sie nieuda bo przy takich stornach jak mail, czat
jest zawsze jakies zabezpieczenie typu losowo wygenerowany parametr przez serwer.

Zrestza sie nieznam ale twoje pytanie i tak jest conajmniej dziwaczne.
----
widze że ostrzeżenia nic Cię nie nauczyły, masz kolejnego bonusa.
revyag
misiek172
ale ty jesteś głupi... Wiesz co to My Function Keys? tzw. MFK ? Ściągnij go i zobacz sobie na jakiej zasadzie on działa i o coś takiego mi chodzi. Niewiem cyz to można zrobić w JS bo nie jestem programistą JS tylko php. Więc nie musisz odrazu mnie obrażać.
Kisiol_Ent
Ha! Dobre jakiś program "zewnetrzny"... no nie widze ze niemasz pojecia wogole o niczym.
Ale spoko nie chce uzbierać przez Ciebie 100% ostrzezen bo bede musial sobie nowego maila
zakladac i pod inna xywka sie rejestrowac. (i zmienic bledy na inne)

--
Chlopie, uspokoj sie, obrazasz uzytkownikow, piszesz bezsensowne posty (np. ten) (to przez siebie samego uzbierasz 100% -- nikt nie kaze ci odpowiadac w zadnym z watkow). Trzymaj poziom dalej a ban opjawi sie niebawem. // dr_bonzo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.