Real_FAN
7.10.2003, 16:56:04
Witajcie...
Mam w ofercie dwa layout'y, do każdego z nich dodajemy plik *.psd i wykonujemy lekkie poprawki...
Prosiłbym o wasze proponowane ceny:
"Zielono mi":
:arrow:
http://ocdesign.prv.pl/wzl.gif
"Dinozaury, a może coś innego?":
:arrow:
http://ocdesign.prv.pl/jaszczurki.gif
Wszystkich zainteresowanych prosze o odpowiedzi w tym temacie lub piszcie na mail: fan@realmadryt.net
Pozdrawiam!
Puciek
8.10.2003, 13:29:46
Mała uwaga - jak dajesz laye do prezentacji które potem chjcesz sprzedać to dawaj w małej jakości bo tak to nie ma problemu z pocięciem i zastosowaniem
scanner
8.10.2003, 13:33:09
Cytat
Mam w ofercie dwa layout'y
W sam raz na bloga...
Cytat
Prosiłbym o wasze proponowane ceny:
A to nie darmowce na bloga?
Khm...
BTW: Puciek ma rację.
BTW2: takie posty proszę pisac na allegro - tu nie licytacja.
orson
8.10.2003, 21:56:29
witam ...
ceny ... to zalezy ... jak dasz z 500 za sztuke to moge wziasc ...
cya
patrycjusz
9.10.2003, 13:58:26
po pierwsze... tematyka->co ty chcesz sprzedawać laye o zielsku? weź proszę cie.
po drugie... sprzedając w ten sposób swoją prace sami zaniżacie ogólnie przyjety poziom a klientów poważnych zrażacie i to bardzo do siebie.
po trzecie... pragnąłbym zwrócić uwagę moderatorom że pomimo że jest to forum na ogólnie przyjęte tematy i wolność słowa to jednak ten temat jest moim zdaniem wyjątkową przesadą a dlaczego:
- po pierwsze nie powinno to być forum gdzie się sprzedaje laye a dlaczego?->hmm robi sie śmietnik i gy kazdy bedzie mial cos do sprzedania to bedzie dopiero burdel.
-po drugie tematyka narkotyków powinna być ze wszech miar tępiona a to nie dlatego żebym uważał że zioło jest złe tylko dlatego że sięgaja po nie coraz wiecej nieodpowiedzialnych osób i wtedy widać co sie dzieje.
Pozdrawiam patS.
pagolik
9.10.2003, 14:05:58
Tak ! w 100% zgadzam sie z patrycjuszem
Jak kazdy by zaczol tu swoje rzeczy sprzedawac, to by sie sklep internetowy zrobil !! Moderatorom bym proponowal zamkniecie tego tematu a potem usuniecie.
Real_FAN
9.10.2003, 14:20:43
Tak... bardzo dobry pomysł... najpierw zamknąć a potem usunąć... to po co wogóle zamykać :?: A co do layoutu o zielsku... to może być, np. strona informacyjna czym to szkodzi... pomyśleliście :?:
Mam prośbę do admina o usunięcie mojego konta i usunięcie tego tematu, ponieważ widze, że to forum nie jest zbyt przyjazne... :/ trudno... dzięki!
Pozdro!
scanner
9.10.2003, 15:19:44
Temat (przynajmniej przezemnie) nie zostanie ani zamknięty, ani skasowany.
Strona o zielsku? Patrycjusz, nie przesdzaj. Gdzie ty tu widzisz stonę o zielsku? Ja widze zielony layout. Nic więcej.
Real_FAN: forum jest przyjazne. Tylko niektórym trudno to zauważyć. Tu nie ma działu "kupię, sprzedam, zamienię" - szczególnie, że jest to forum programistyczne a nie sklep internetowy.
Co do reszty - wzrok administratora spocznie na tym wątku i on to ustali co z tym zrobić dalej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.