Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zarobki za strone WWW
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
envp
Niekórzy mają doświadczenie, mają serwisy - proszę w szczególności ich, aby napisali ile można zarobić i na czym w serwisach www. Czy to się w ogóle opłaca - prowadzić jakiś portal i zarabiać na reklamach ?
bogdan89
a ja polecam książkę "Jak zarabić w Internecie" smile.gif

Jak zarabiać w Internecie. Poradnik dla przedsiębiorczych webmasterów

posiadam już tą książkę od jakiegoś czasu, ale nie mogę znaleźć chwili na czytanie. Przejrzałem wszystko i uważam, że warto troche czasu poświęcić... winksmiley.jpg
Fuzja
Opłaca się tylko zależy jaka to strona.
Zarobić można na jakichś mikropłatnościach, sprzedaży reklamy tekstowej i innej, jakiś google adwords.
sagittariuspl
sposób na zarabianie w necie jest wiele, jednak jak nie masz dość atrakcyjnej witryny to nie zarobisz nic. reklamy typu banery i linki to zupełnie nie opłacalne się chyba stają (oprócz AdSense - ale to też trzeba umieć). najlepiej to chyba strona tematyczna i do tego pp
envp
No okej ale pytam ile, a nie jak ? "Mniej więcej" ile unikatow to jaki zarobek z jakiej reklamy.
terabit
to tak nie można powiedziec ile. Na AdSense za każde klikniecie dostajesz jakas tam sume ale nie zawsze jest ta suma taka sama, zależy kto sie reklamuje i ile placi za ta reklame.
Nawet na dobrym bogu można zarobic smile.gif
Fipaj
@envp: ile? od 0 złotych do 50 milionów dolarów winksmiley.jpg

Rozpisz to sobie na części:
1) pomysły, jak zarobić
2) który da ci najwięcej pieniędzy?
3) który najprościej zaimplementować?
4) który jest tym złotym środkiem?
5) już masz, no to implementujesz

Bez dobrego pomysłu i zdolności (albo pieniędzy na programistę) - to już tylko kwestia cholernego szczęścia winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.