Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam]CMS Ogłoszenia PL i ENG (Taniej niż na Allegro)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
bon16
Witam
Oferuje ci skrypt dzięki któremu otworzysz swój własny serwis "Ogłoszeniowy" za jedyne 10zł.Za taką cenę nie kupisz nigdzie Zobacz na allegro cenna:19,90.
Zobacz jego funkcje poniżej:

Skrypt napisany w PHP+MySQL

cechy skryptu to m.in.:
- 2-językowy, POLSKI i ANGIELSKI
- dodawanie ogłoszeń
- wyszukiwanie ogłoszeń
- odpowiadanie na ogłoszenia za pomocą formularza
- dodawanie artykułów
- KATALOG FIRM (działa tak jak Ogłoszenia)
- skrypt zapamiętuje adresy e-mail ludzi, którzy odpowiadają na ogłoszenia w serwisie
- banowanie IP
- rozbudowany panel użytkownika do zarządzania kontem (moje ogłoszenia, hasło, dane)
- Forum
- Czytelnia
- Dodawanie kategorii i podkategorii
- Zarządzania bannerami
- Dodawanie regionów, których dotyczą ogłoszenia
- Dodawanie grafik
- Ankiety

i DUŻO WIĘCEJ!

Demo możesz zobaczyć na pod adresem: http://spojrzenie.com.pl/allegro/ogloszenia/

Kontakt:

E-mail:bon16@o2.pl lub bon_16@interia.pl
Gadu-Gadu: 4578725 (Zazwyczaj niewidoczny)
Płatności:mBank, MoneyBookers, E-gold, PayPal
Jeżeli masz pytania, chętnie na nie odpowiem!
maryaan
mam dwa pytania:
1 od kogo kupiles te skrypty ktore sprzedajesz? nie pisz ze jestes autorem bo nie jestes i sam sie do tego przyznales na allegro
2. Dlaczego z allegro usuniete zostaly aukcje na ktorych sprzedawales skrypty (m.in. cms fun-max oraz ten zestaw CMS Fun-Max + Ogłoszenia + Galeria FLASH + Fotka?

wlasciwie to jeszcze mam kilka ale odpowiedz na te 2 w zupelnosci wystarczy :]
bon16
Po 1 nigdy nie sprzedawałem nic na allegro.Nie mam tam konta.
I po 2 nie oskarżaj mnie że sprzedawałem to na allegro.
Pozdrawiam
mike
Niby co to jest: CMS Ogłoszenia ?

Jajca sobie z nas robisz?

Kłamca! Kłamca! tongue.gif
maryaan
Cytat(bon16 @ 16.03.2007, 00:42:49 ) *
Po 1 nigdy nie sprzedawałem nic na allegro.Nie mam tam konta.
ciekawe
http://allegro.pl/show_user.php?search=bon_16%40interia.pl
http://allegro.pl/show_user.php?search=bon16%40o2.pl

aaa jeszcze to, zapomniales dodac ten debilny regulamin
Cytat
Regulamin:
- jesteś zobowiązany do NIE WYKORZYSTYWANIA designu (wyglądu strony) który otrzymujesz razem ze skryptem. pamiętaj, że nie otrzymujesz gołego skryptu, ale również gotową zaprojektowaną graficznie stronę WWW jednak MUSISZ (inaczej nie licytuj!) zmienić design strony na własny. zabronione jest wykorzystywanie publicznie designu strony, który otrzymasz ze skryptem.
- nie udzielam żadnych porad itp. w sprawie instalacji skryptu. otrzymujesz gotowy działajacy skrypt wraz z baza danych. sam musisz wgrac go na serwer, stworzyc baze danych i zmienic plik konfiguracyjny w ktorym jest nazwa, login i haslo do bazy danych.
laugh.gif

No i nadal nie odpowiedziales na pytanie, od kogo kupiles ten skrypt?
in5ane
przeciez ja widzialem ten skrypt fun-max'a na warezie, pozniej polacy [idioci] jak to dostali zaczeli zbijac majatek na kolejnych idiotach kase, sprzedajac to po 10-20zl.

lipa... a mialem ten skrypt fun-maxa od brata to taki tam burderl jest ze sie rzygac chce, nie polecam!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.