Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sprawdź swoją osobowość
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
enigma
Witam smile.gif
kumpel znalazł fajną stronę smile.gif http://www.enneagram.pl/ - przeczytajcie wstęp smile.gif mały teścik winksmiley.jpg
napiszcie jakim typem jesteści tongue.gif ja jestem 1w9 , hmm dość ciekawe, bo w dużej mierze się sprawdza tongue.gif
Pozdrawiam
Fuzja
Ja też 1w9 ;]
kwiateusz
łooo 3w2 happy.gif (zdobywca - dawca :])

po krótkiej lekturze nawet sie to zgadza biggrin.gif
Astarot
ciekawa stronka, najbardziej zainteresowaly mnie inputy w teście rolleyes.gif
co do wyniku:
1w2 [perfekcjonista-dawca] cokolwiek to znaczy (:
kwiateusz
po lewej masz linki do opisu poszczególnych cech smile.gif wystarczy wstęp czytnac żeby wiedzieć o co kaman biggrin.gif
MrMag
3 / 3w4 smile.gif
devnul
2w3 i nawet pasuje
Turgon
Kilka lat temu 7w6, teraz 1w2.
mike
Oj chłopaki, chłopaki.
Młodzi inteligentni ludzie i w takie brednie wierzycie.
Turgon
mike_mech: Ja znalazłem bardzo dokładny opis mojego charakteru, więc wcale mi się to jakimiś totalnymi bredniami nie wydaje.
mike
Cytat(Turgon @ 10.04.2007, 10:09:35 ) *
mike_mech: Ja znalazłem bardzo dokładny opis mojego charakteru, więc wcale mi się to jakimiś totalnymi bredniami nie wydaje.
Ty i miliony ludzi mają dokładnie ten sam opis tongue.gif
A poza tym te opisy są specjalnie tak pisane żeby każdy pasowął przynajmniej w połowie do każdej osoby.
Nie wierzysz? Przeczytaj sobie kilka, z każdego będzie pasowała co najmniej połowa do Twojego, mojego i każdego charakteru.

Sranie w banie i gusła jakieś. Tyle.
Turgon
Nie podoba się, wypad.

-------
przyhamuj trochę
Moli
Mi wyszło 5 w 4, czyli obserwator i indywidualista smile.gif Co prawda nie wierze w takie głupoty, ale trochę prawdy w tym jest smile.gif
mike
Cytat(Turgon @ 10.04.2007, 10:37:48 ) *
Nie podoba się, wypad.
Jak ja lubie Twój poziom wypowiedzi, te rzeczowe argumenty, te kluczowe niuansy i szczegóły między słowami.
laugh.gif

Wyraziłem swoje zdanie na temat tych testów, nie atakuję nikogo i nie obrażam nikogo, Ty natomiast zachowujesz się agresywnie bez najmniejszego powodu. Zastanów się nad sobą, pieniactwo i warcholstwo nie jest tutaj potrzebne.
Ociu
8w7.
enigma
Cytat(mike_mech @ 10.04.2007, 10:12:42 ) *
Przeczytaj sobie kilka, z każdego będzie pasowała co najmniej połowa do Twojego, mojego i każdego charakteru.
Sranie w banie i gusła jakieś. Tyle.

Cytat(Turgon @ 10.04.2007, 10:37:48 ) *
Nie podoba się, wypad.

Turgon tongue.gif co taka agresja z Ciebie emanuje tongue.gif mike_mech ma rację tongue.gif takich testów jest w cholerę i troche tongue.gif tyle że ten jest dość dobrze ułożony :roll2: a dziewięć typów osobowości to cyba za mało, no i jeszcze piszą że się zminić nie można laugh.gif tylko osobowość jest stała
nasty
7w8

ps. Turgon: ty lepiej odblokuj komentarze na swoim blogu, bo pozbawiasz ludzi wolności słowa, a mnie aż skręca żeby skomentować pewne posty smile.gif
devnul
Cytat
Nie podoba się, wypad.
Turgon podobną zasade chyba na blogu stosuje - boi się konstruktywnej krytki własnych działań - popadanie w samouwielbienie raczej nikomu nie wychodzi na dobre.

Cytat(mike_mech)
Oj chłopaki, chłopaki.
Młodzi inteligentni ludzie i w takie brednie wierzycie.

oj tam, od razu wierzycie tongue.gif Ot taka mała chwila rozrywki, a to że testy są ułożone w bardzo chytry sposób to wszyscy chyba wiemy smile.gif
sztosz
A ja tez nie wierzę w te gusła. Poznanie osobowości po kształcie głowy, to jest Nauka! tongue.gif
Jabol
7, ew. 7w8. I chyba w moim przypadku nie jest 100% prawda. Aczkolwiek coś w tym jest.
wert1
chyba mam coś skopane ale ciągle mam 7w9 nawet jak pozmieniam odpowiedzi biggrin.gif
Athlan
3w2,

poza tym sobowość może się zmienić, nie tylko nieznacznie ale całkiem. to jest oparte o jakieś naukowedoświadczenia związane z psychologią (czasem) smile.gif

OT.
Cytat
ps. Turgon: ty lepiej odblokuj komentarze na swoim blogu, bo pozbawiasz ludzi wolności słowa

No... daj sie wypowiedzec!

Cytat
Nie podoba się, wypad.

eeee... wyluzuj troche bo bana nie tak trudno zgarnąć smile.gif poza tym to Ty jestes tutaj gosciem! tak jak reszta uzytkownikow spoza administracji, wiec troche nie wypada
devnul
Cytat
No... daj sie wypowiedzec!

@Athlan: i to mówi ten który kasuje komentarze ;]

//EDIT: na prośbe Athlan`a:

Cytat(Athlan)
to askimet mi takie rzeczy robi
wert1
każdy się może "zdenerwować" a nie odrazu bana
tymbardziej nie od strony administracji
revyag
Proszę wypowiadać się na temat. A problemy interpersonalne na pw.
empathon
8w7
Na większość pytań odpowiedziałem ani to ani to...
Dobrze napisany? Pfff.. duża cześć pytań jest skonstruowana na zasadzie "Czy Twoja mama wie, że jesteś pedałem?" ( nie chce nikogo obrazić, chodzi o pokazanie zasady ).
Wróżenie z fusów i nijak ma się do psychologi imho.
wijet
5w4
nasty
I kolejny test osobowości, ale tym razem osobliwości programistów tongue.gif

http://www.doolwind.com/index.php?page=11
empathon
Cytat(nasty_psycho @ 19.04.2007, 10:07:14 ) *
I kolejny test osobowości, ale tym razem osobliwości programistów tongue.gif

http://www.doolwind.com/index.php?page=11

Ten mi się spodobał smile.gif
Cytat
Your programmer personality type is:

PHSC

You're a Planner.
You may be slow, but you'll usually find the best solution. If something's worth doing, it's worth doing right.

You like coding at a High level.
The world is made up of objects and components, you should create your programs in the same way.

You work best in a Solo situation.
The best way to program is by yourself. There's no communication problems, you know every part of the code allowing you to write the best programs possible.

You are a Conservative programmer.
The less code you write, the less chance there is of it containing a bug. You write short and to the point code that gets the job done efficiently.
Hacker
Ten też mi się spodobał. Tyle, że tamten był o tyle "lepsiejszy", że można było wybrać coś pośrodku itp. (przy jednym pytaniu nie wiedziałem co wybrać i odpaliłem "mój super program 'randomujący'"). Gdyby była możliwy wybór po środku, to miałbym inny wynik....
A oto i on.
Cytat
DLSB

You're a Doer.
You are very quick at getting tasks done. You believe the outcome is the most important part of a task and the faster you can reach that outcome the better. After all, time is money.

You like coding at a Low level.
You're from the old school of programming and believe that you should have an intimate relationship with the computer. You don't mind juggling registers around and spending hours getting a 5% performance increase in an algorithm.

You work best in a Solo situation.
The best way to program is by yourself. There's no communication problems, you know every part of the code allowing you to write the best programs possible.

You are a liBeral programmer.
Programming is a complex task and you should use white space and comments as freely as possible to help simplify the task. We're not writing on paper anymore so we can take up as much room as we need.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.