Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Layout dla stronki o dragonball!!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
vegita
Wiem,że sporo osób z tego forum zna sie na grafice komputerowej i tworzeniu stron www.Moja stronka jest o popularnym anime dragonball
(może ktoś z was słyszałquestionmark.gif).
Więc przevchodze do rzeczy potrzebuje layouta z dobrze zaprojektowanego szczególnie graficznie,w html (serwer nie obsługuje php).Jeśli chodzi o rysunki na logo znam strone dobrze zaopatrzoną.
To tyle co do wymagań.Teraz wasza kolej jeśli chodzi o nagrode za zrobienie (uprzedzam że z kasą cienko).Może to być np. baner jakiejś stronki przez 1-2 miesiące lub button w elicie.
Czekam na propozycje i pytania! biggrin.gif
pagolik
Ten temat powinien sie znalesc w dziale JOB OFFERT !!!
vegita
Cytat
Ten temat powinien sie znalesc w dziale JOB OFFERT !!!

Sorka czytałem nazwy i opisy forów i myślałem że to będzie odpowiedniejsze miejsce.Jeszcze raz wielkie sorki!!
DeyV
pagolik - ten temat nie bardzo mógł trafić do jobbofert, bo najprawdopodobniej przenislibyśmy go zpowrotem tu.
A zresztą - jakie to ma znaczenie... Ważne, by wywołał odpowiednią reakcję.... aaevil.gif
pagolik
Cytat
pagolik - ten temat nie bardzo mógł trafić do jobbofert, bo najprawdopodobniej przenislibyśmy go zpowrotem tu.  
A zresztą - jakie to ma znaczenie... Ważne, by wywołał odpowiednią reakcję.... aaevil.gif

Spoko aaevil.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.