Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pakiet dla....
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Fo
Pakiet dla mnie, bo juz niedlugo spodziewam sie deadline'u ... nio prawda ... za jakies pare dni moge zostac kolejnym beznetowcem.... no coz.. nie ma co sie lamac,bywa. Przez ten czas jednak nie chcial bym siedziec na ..... tylko i nic nie robic .... dlatego mam prosbe... chcialbym abyscie poprostu powiedzieli mi czego najlepiej mam sie uczyc, interere mnie wszystko na temat webmasteringu dlatego tez chcialbym abyscie mi skonstruowali taki pakiet rzeczy ktore dobrze by bylo abym sie ich naumial.... temacik nietypowy i prosba moze i glupia bo tak faktycznie to jesli cos mnie interesuje to powinienem sam zainteresowac sie tym i skolowac materialy do przerabiania.... ale.... tutaj jest wielu doswiadczonych i madrych ludzi ktorzy chcialbym aby zlozyli mi cos w stylu wlasnie pakietu, ktorego jak sie naumiem to bede mogl o czym rozmawiac .... chodzi mi glownie o jakies pdfki, manualki ktore mozna by poczytac na kompie bez dojscia do netu... jesli ktos cos ma to bylbym wdzieczny za jakis kontakt na PW chociazby... sumujac osochosi -> potrzebuje dobre zroodelka informacji z ktorych moglbym sie czegos nauczyc.... wiec jesli ktos cos ma to prosilbym o zarzucenie.

i to by bylo na tyle ... thx rolleyes.gif
scanner
Manual Smarty
Manual Adodb
Manual MySQL (lub inna baza z której korzystasz)
Manual php

Dodatkowo oczywiście na localhoscie zestawik taki jak mam w sygnaturce i mozesz spokojnie projektować.
wassago
dopuki masz net teleportuj sobie artykuly z www.phpbuilder.com, www.zend.com etc. bo po pewnym czasie manual ci zbrzydnie :wink: choc bedziesz powracal do niego bardzo czesto :wink: wiem cos o tym bo jestem beznetowcem sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.