Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: różne takie...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kris_
no tak rzeczywiscie, wszyscy chcemy wiedziec ze nie badaliscie, a licznik postow biegnie
naprawde blagam wywalmy ten licznik to obejdziemy sie bez wielu bezsensownych postow!
Jabol
Cytat
no tak rzeczywiscie, wszyscy chcemy wiedziec ze nie badaliscie, a licznik postow biegnie
naprawde blagam wywalmy ten licznik to obejdziemy sie bez wielu bezsensownych postow!
scanner na pewno nie miał tego na myśli - chyba, że jest jakimś całkowitym fanatykiem i dąży do nieskończoności. laugh.gif
nobody
To moze jak juz jestesmy przy postach, ktorych nam sie nie chce czytac to i ja dodam swoje:
Cytat
Tak jak pisal scanner. Strona troche za ciemna,
Tak zgadzam sie zupelnie ze scanner`em Jedynie co mi sie troche podoba to gora  
Nie podoba mi sie to !!! Komentarz taki jak Seth.  
tak jak pisal rzseattle zlikwiduj tego popupa.
W 100% zgadzam sie z kwiatkieem
tak jak napisal(a) eska zmien nazwe
Najbardziej jak juz pisal BzikOS podoba mi sie ten kod w tle
Tak jak scanner <--- Nie ,,badałem,,

http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=6622 itd.

Quote'y zapodane z postow z jednej strony...dalej mi sie nie chcialo szukac. Pagolik - starasz sie o modera?
N/C
pagolik
Sluchaj jak bym chcial zostac modem to bym sie zapytal na PW Admina. Jak bym chcial nabijac se posty to bym to robil w calkiem inny sposob ... Jezeli nie podoba Ci sie to co pisze to poprostu nie czytaj tego ... Jak chcesz wiedziec wiecej to na PW bo klucac sie ogolnie lamiemy regulamin forum ...

PS. Pewnie ten tekst tez uznasz jako bezsensowny bo chce nabic se posty ...
PS. Jak ktos pisze zeby ocenic a ze ktos napisal juz mniejwiecej to co ja chcialem napisac to nie ede sie powtarzal .....
DeyV
troszkę zrobiło się tłoczno w mało inteligentnym temacie o inteligencji.
Tak wiec by ratować współczynik IQ tamtego topicu, czesć postó trafiła tu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.