maciu
28.10.2003, 20:44:29
Dzisiaj zostałem szczęśliwym posiadaczem zestawu neostrady do samodzielnej instalacji. W czasie procesu instalacji wyskoczył mi błąd: SuRegCreateKey failed
Miał może ktoś z Was podobny przypadek, wiecie może o co chodzi?
pagolik
28.10.2003, 20:52:22
NIe jestem pewnien ale chyba instalator nie moze dodac klucza do rejestru o nazwie
Cytat
SuRegCreateKey
.dragonfly
28.10.2003, 21:53:48
Cytat
NIe jestem pewnien ale chyba instalator nie moze dodac klucza do rejestru o nazwie
Cytat
SuRegCreateKey
dokladnie. ja podam ci prawdopodobne rozwiazanie tego problemu. sadze ze nie masz prawa administrator'a lub zablokowany rejestr przez jeden z wielu dostepnych w sieci narzedzi.
maciu
28.10.2003, 22:54:26
Mam ustawiona prawa administratora (Windows XP). Natomiast co do zablokowanego rejestru to możecie mi podać jakieś wskazówki, jak to sprawdzić?
spenalzo
28.10.2003, 23:10:50
A próbowałeś odinstalować aplikację i zainstalować ponownie?
W ogóle po zarejestrowaniu się i zapisaniu danych polecam odinstalowanie tego niebieskiego badziewia (nie modemu), i ręczne stworzenie połączenia dialup z wykorzystaniem uzyskanych przy rejestracji danych.
maciu
29.10.2003, 12:29:45
Tak, idinstalowywałem i instalowałem ponownie już kilka razy. Błąd ten pojawia mi się podczas instalacji modemu gdy sprawdza konfiguracje komputera
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.