Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Udawanie burzy i deszczu (wichury)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
in5ane
Jakie rekwizyty są potrzebne aby dobrze naśladować burzę i deszcz (wichurę) (i jak się nimi dobrze posługiwać).

No oczywiście poza dźwiękiem deszczu i grzmotów (to już posiadam).

Proszę o odpowiedź.
Łukasz O.
blacha do grzmotu i jakaś cienka blacha, na którą sypiesz piasek, aby udawać deszcz
splatch
Dwa kilo kapusty (da Ci to efekt grzmotów i wichury), jak tylko siądziesz na klopie. Dodatkowo 3 litry piwa a będzie lało jak z cebra. Gwarantuję, że burzę będziesz miał w żołądku!
mike
Ja rozumiem, że to jets Hydepark ale opanujcie się ludzie czasem.
To jest forum.PHP.pl
in5ane
No to HYDEPARK jest wlasnie od tego.. : )
mike
Oj coś mi się wydaje że zacznę wnioskować i lobbować na rzecz powrotu starych zasad pisania na Hydeparku.

Hydepark owszem, dla wątków związanych z szeroko pojęta informatyką, komputerami, technologiami, ...
nospor
Cytat
Hydepark owszem, dla wątków związanych z szeroko pojęta informatyką, komputerami, technologiami, ...
No wlasnie ze nie. Juz od dluższego czasu jest ustalone, ze Hydepark to Hydepark smile.gif

edit:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=42...amp;hl=Hydepark
Cytat
ps:
jednocześnie informuję, iż na forum Hydepark można pisać na dowolne tematy, niekoniecznie związane z IT. Jeśli ktoś ma ochotę o czymś porozmawiać i znajdzie kandydatów do rozmowy, to proszę bardzo.
Tematy w stylu murator (osoby zainteresowane wiedzą oco chodzi), będą same umierały śmiercią naturalną
mike
~nospor ja wiem, że tak jest.
Sens mojej wypowiedzi jest taki, że wolałbym żeby stare zasady wróciły (lub żeby nie było aż takiego luzu) i żeby znów było, że:
Cytat
nospor
A faktycznie, jak tak piszesz to rzeczywiście sens wypowiedzi jest inny smile.gif
Co nie zmienia faktu ze robimy tu bez powodu OT, wiec skonczmy. Jak ktoś chce coś lobbować, niech robi to w specjalnie do tego celu utworzonym (czytaj: niech utworzy) topicu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.