<?php include("funkcje.php"); include("baza.php"); { naglowek("Musisz się zalogować!"); } else { @$id_mecz = @$_POST['id_mecz']; @$opis = @$_POST['opis']; @$czy = @$_POST['czy']; if($id_mecz && $opis && $czy) { $wynik = mysqli_query($mysql, "INSERT INTO opis_mecz (id_mecz, opis VALUES ('$id_mecz', '$opis')"); naglowek("Opis meczu został dodany"); } elseif($czy) { naglowek("Opis meczu nie został dodany"); } else { naglowek("Dodaj opis meczu"); $wynik = mysqli_query($mysql, "SELECT id_mecz, data, mecz FROM mecze ORDER BY data ASC"); if($wynik && $rekord = mysqli_fetch_assoc($wynik)) { } ?> <form action="dodaj_opis_mecz.php" method="POST"> <table> <tr><td>ID meczu: </td><td><input type='text' name='id_mecz'></td></tr> <tr><td>Opis: </td><td><textarea name='opis' cols='60' rows='20'></textarea></td></tr> </table> <input type="hidden" value="czy" name="czy"> <br><center><input type="submit" value="Dodaj mecz do terminarza"></center> </form> <?php } } ?>
Zrobiłem skrypt, w któym ma się wyświatlać lista meczów zanim opis będzie dodany. W tabeli mecze mam 4 rekordy, a skrypt wyswiatla mi tylko 1 rekord.
Chodzi konkretnie o ten fragment:
<?php naglowek("Dodaj opis meczu"); $wynik = mysqli_query($mysql, "SELECT id_mecz, data, mecz FROM mecze ORDER BY data ASC"); if($wynik && $rekord = mysqli_fetch_assoc($wynik)) { } ?>