Mam pewien problem z TinyMCE na IE (6 + 7). Mam formularz:
gdzie textarea jest inicjowana jako edytor za pomocą:
tinyMCE.init({ mode : "exact", elements : "content", theme : "basic", language : "english", editor_css : "./TinyMCE/themes/default/editor_ui.css", force_p_newlines: "false", force_br_newlines: "true" });
No i spoko. Problem zaczyna się przy wysyłce formularza i próbie zapisu danych do bazy. Powiedzmy, że zmieniam zawartość pola z 'tekst' na 'lalala'. Pod Opera, FF i Safari pole zawiera aktualnie wpisane w nie dane (czyli 'lalala') natomiast na IE w $_POST['content'] mam tekst wpisany w formularzu przed edycją (czyli 'tekst'). Mówiąc inaczej: edycja nie działa.
Myślałem, że może IE zapisuje dane poprawnie (przecież to się dzieje po stronie serwera), a tylko przy ponownym wyświetleniu pobiera je z cache. Ale nie; zapisałem dane spod IE i pokazałem w Operze - te same. Wyświetlenie $_POST w IE zawsze pokazuje początkowe wartości pola.
Czy ktoś się spotkał z takim zjawiskiem? Możliwe, że to kwestia ustawień przeglądarki ale pomimo prób odnalezienia jakichkolwiek opcji, które mogą się z tym łączyć, nie mogę sobie poradzić :/
Proszę o pomoc...