Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: instalacja jetboxa
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
czarekGS
witam ! instalował ktos cmsa o nazwie jetbox?questionmark.gif? jak tak to czy wszystko poszlo ok czy pojawiają sie problemy takie jak u mnie czyli.... zrzucam pliki cmsa na ftp i wyskakują errory smile.gif

pozdrawiajm
nospor
Cytat
czy pojawiają sie problemy takie jak u mnie czyli.... zrzucam pliki cmsa na ftp i wyskakują errory
Przepraszam za to, ale:
laugh.gif
Nie, u mnie wysykakują inne errory niż u ciebie winksmiley.jpg

A na powaznie: podaj te errory to ewentualnym osobą będzie łatwiej tobie pomóc
czarekGS
a skad wiesz ze u Ciebie wyskakują inne... skoro nie wiesz jakie u mnie... ?
nospor
Cytat
a skad wiesz ze u Ciebie wyskakują inne... skoro nie wiesz jakie u mnie...
Moja wiedza oparta jest na tym samym źródle, co wiedza innych użytkowników czytających Twoj opis problemu....

Podaj te errory albo se daruj.

edit: pozatym odpowiedziałem tobie tak, jak ty zadaleś pytanie. Tobie wyskakują errory, a mi wyskakują inne errory. Czego tu nie rozumiec? Skąd możesz wiedzieć ze mi nie wyskakują inne errory, skoro nie widzisz moich errorów?
czarekGS
hehe moj 2 post był.... nie na powaznie smile.gif zeby nie było ze jestem jakims głupkiem... smile.gif

a wiec problem polega na tym :

Jeżeli jesteś właścicielem tego konta i szukasz informacji na temat probmemów z błędem wewnętrznym, zapraszamy na stronę http://60free.ovh.org/pl/support/ lub sprawdź czy:

- uprawnienia do uruchamianego zasobu '/j/o/m/domena/www/' mają wartość 755,
- uprawnienia do katalogu mają wartość 755,
- w pliku '.htaccess' nie znajdują się nieprawidłowe wpisy

dziwne bo mam ustawione na 755 , inne pliki na tym ftp dzialają wiec sądze ze cos z plikami z jetboxa nie tak.... nie wiem , prosze o rade

pozdrawiam

widze ze nikt raczej poradzic nie umi.... a mzoe ktos poelci jakis cms....

moze zamiast pisac co powinien miec napisze co ma robic smile.gif

Uyztwkonik ma miec mozliwsoc (poprzez odpowiednie formularze) wstawiania tytulu newsa, pliku w formacie jpg, linka do pdf'a , jakiegos textu , wyniki mają byc wyswietlane jeden pod drugim. Testuje Joomle wstepnie satysfakcjonuje mnie ale.... jest stosunkowa za ciezka i zakrecona dla pan sekretarek które mają te materialy wstawiac i wysylac smile.gif Moze ktos jest chetny na zrobienie takiego cmsa w cenie do 150 zł! jesli cos nie jasno napisalem i za malo to chetnie rozpisze szezrzej o co mi chodzi.

Chodzi mi rowniez zeby byl podzial na admina oraz userow( z uprawnieniami takimi jak wyzej)

pozdrawiam !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.