Mam taki dylemat. Notorycznie ktoś mi kradnie zdjęcia z aukcji na Allegro i przypisuje sobie ich autorstwo. Chciałbym się przed tym zabezpieczyć, nie dlatego, że jestem skąpy. Poprostu go nie lubię, bo nie dość, że ukradł mi pomysł na sprzedaż, obnizył (znacząco) cenę to (co najgorsze) najzwyczajniej w świecie skopiował CAŁA aukcję. Nie jestem nieuzyty, nawet pomagam w wystawianiu aukcji, jeśli ktoś poprosi, ale takie zachowanie strasznie potrafi wyprowadzić z równowagi.
Wymyśliłem cos takiego:
W stworzonej tabeli, nie wstawiam zdjęć, a robię z nich tło dla każdej komórki osobno. Prawie dobre rozwiązanie, ale w nowym IE można zapisać obrazek tła. (FF i Opera są grzeczne

Rozwiązałem to wstawiając obrazek (.gif) o stopniu przezroczystości 0% na miejsce obrazka. I tak mam komórkę z przezroczystym obrazkiem i tłem z widocznym zdjęciem. Niby oki, ale tymczasem Firefox popsuł mi pomysł - wyświetla przezroczysty obrazek na biało

Czy macie pomysł jak to rozwiązać ?
Będę ogromnie wdzięczny, Kolega-leniuch jest moim byłym pracownikiem i wszystkiego, co umie na temat sprzedaży w Allegro nauczyłem go sam, stąd moja złość.
Przykładowa strona z obrazkami. Po lewej z przezroczystym obrazkiem, po prawej obrazek wstawiony normalnie.
PRZYKŁAD
Z góry dziękuję

Bati