i napewno zechcemy ściągać plik od osoby z jednym postęp w którym niewiadomo co jest i żeby nabijać ci punkty na rapidzie :/ gdybyś to jeszcze wrzucił na swój choćby darmowy serwer to ok bo napewno go posiadasz
już ściągne z rapida bo tu jakiś błąd zaraz jak będe coś umiał pomóc dam edita a jak nie to nie edit. a jak on wygląda pod firefox-em bo ja używam opery ewentualnie IE7 każda przeglądarka inaczej wyświetla stronki. też mam zawsze problem z firefoxem z przesunięciem niektórych elementów gdzieś w dal podrzuć jakiegoś screena jak możesz
Cysiaczek
15.08.2007, 10:48:07
Fajnie, tylko za co dziękujesz? Za to, że ktoś 1. Ściągnie podejrzany pakunek 2. Znajdzie wszystie róznice pomiędzy dwoma obrazkami 3. Poprawi kod, aby wszystko elegancko działało pod FF 4. Wyśle Ci ładnie spakowany zip na maila
Sciągnąłem, uruchomiłem i wszystko sie rozjechało pod FF. Jeśli chcesz, aby to działało pod FF (co jest standardem), to postaraj się zdefiniować konkretne problemy, a potem rzuć to na Giełdę Ofert z jakąś sensowną kwotą za wykonanie. To nie jest forum, na którym będziemy poprawiali Ci kod jak jakis automat - wrzucasz i oczekujesz efektów - zawiedziesz się takim podejściem. Jeśli jednak znajdziesz konkretne problemy z kodem - nie będziesz wiedział jak coś zapisać inaczej/lepiej, to z chęcią pomożemy.
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.