Z tego skryptu wybieram jeden z rekordów które mi się wyświetlają naciskam przycisk
<?php if (!$_POST["z"] || !$_POST["do"]) { exit; } $z = $_POST["z"]; $do = $_POST["do"]; $db = mysql_connect("localhost", "root", "xXx") or die ("Strona chwilowo nie czynna prosimy sprubować puzniej za utrudnienia przepra
szamy."); if (!$db) { exit; } $query = "select * from rozkladlotow where lotz like '%".$z."%' and lotdo like '%".$do."%' order by wylot"; ?> <tr> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> <td> </td> </tr> <?php } ?>
Wyswietla mi się z pola idlotu id tego lotu i chciał bym aby jeszcze raz przeszukał tą samą tabele za pomocą scryptu
<form action="rejestracja44.php" method="post"> <?php $numerek = $_REQUEST['zobacz']; $db = mysql_connect("localhost", "root", "xXx") or die ("Strona chwilowo nie czynna prosimy sprubować puzniej za utrudnienia przepra
szamy."); if (!$db) { exit; } $query="select*from rozkladlotow where idlotu = '".$numerek."'"; $_REQUEST['numerek'] = $row['numer']; } ?> <input type="submit" value="dokonaj rezerwacji" class="przycisk"> </form>
I na kolejnej stronie chciałem aby mi się wyświetli ten numer
<?php ?>
No ale się nie wyświetla otrzymuje komunikat:
Notice: Undefined index: numerek in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\rejestracja44.php on line 2
prubowałem równierz metodą post ale też jakoś mi nie wyświetla