Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [javascript] taktyka
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
jawka7
chcialbym w javascripcie napisac taktyke aby ja ustawiac na rozne sposoby i potem zapisac jakies wspolrzedne tego zapisu do bazy danych nie musza to byc przesowane kuleczki wystarczy zze jak nacisne w ktores miejsce na boisku to tam przeskoczy ta kuleczka mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
tsharek
no ale co z wziązku z tym?
jawka7
no wlasnie chce zebyscie mnie nakierowali jak zaczac to robic jak to ma wygladac mniej wiecej niestety javasxcript nie jest moja mocna strona ;/
JaRoPHP
Cytat(jawka7 @ 27.10.2007, 16:27:38 ) *
mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
Niestety nie za bardzo.
Nie tylko JavaScript nie jest Twoją mocną strona, ale tłumaczenie problemu również...

Nie wiem, jak Cię nakierować, bo nie wiem, co chcesz osiągnąć.
jawka7
no chodzi mi o to jak zrobic takie ustawianie taktyki cos takiego jak jest w sokkerze
JaRoPHP
Cytat(jawka7 @ 28.10.2007, 17:47:53 ) *
cos takiego jak jest w sokkerze
Widzisz, piłka nożna jest dla mnie w życiu dość ważna, ale nie ma zielonego pojęcia co to jest ów sokker.

Nie wyjaśnisz problemu - nie dostaniesz odpowiedzi. Nie wynika to z niechęci, lecz z niezrozumienia problemu...
jawka7
ludzie no nie. www.sokker.org jest to gra internetowa typu menager pilkarski ja pisze podobna gre i w tym sokkerze przed meczem jest ustwaianie taktyki poprzez ustawianie zawodnikow w konkretnych miejscach i chce cos takiego zrobic. ale odpowiedz na to jest juz zbedna poradzilem sobie i napisalem juz to we flashu. nie wiem czemu ale napisalem to samo na dwoch innych forach i jakos to skapowali. ale mimop wszystko dzieki za uwage

ludzie no nie. www.sokker.org jest to gra internetowa typu menager pilkarski ja pisze podobna gre i w tym sokkerze przed meczem jest ustwaianie taktyki poprzez ustawianie zawodnikow w konkretnych miejscach i chce cos takiego zrobic. ale odpowiedz na to jest juz zbedna poradzilem sobie i napisalem juz to we flashu. nie wiem czemu ale napisalem to samo na dwoch innych forach i jakos to skapowali. ale mimop wszystko dzieki za uwage
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.