chcialbym w javascripcie napisac taktyke aby ja ustawiac na rozne sposoby i potem zapisac jakies wspolrzedne tego zapisu do bazy danych nie musza to byc przesowane kuleczki wystarczy zze jak nacisne w ktores miejsce na boisku to tam przeskoczy ta kuleczka mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
tsharek
27.10.2007, 19:24:45
no ale co z wziązku z tym?
jawka7
27.10.2007, 19:57:43
no wlasnie chce zebyscie mnie nakierowali jak zaczac to robic jak to ma wygladac mniej wiecej niestety javasxcript nie jest moja mocna strona ;/
JaRoPHP
27.10.2007, 20:10:44
Cytat(jawka7 @ 27.10.2007, 16:27:38 )
mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
Niestety nie za bardzo. Nie tylko JavaScript nie jest Twoją mocną strona, ale tłumaczenie problemu również...
Nie wiem, jak Cię nakierować, bo nie wiem, co chcesz osiągnąć.
jawka7
28.10.2007, 17:47:53
no chodzi mi o to jak zrobic takie ustawianie taktyki cos takiego jak jest w sokkerze
JaRoPHP
28.10.2007, 20:57:07
Cytat(jawka7 @ 28.10.2007, 17:47:53 )
cos takiego jak jest w sokkerze
Widzisz, piłka nożna jest dla mnie w życiu dość ważna, ale nie ma zielonego pojęcia co to jest ów sokker.
Nie wyjaśnisz problemu - nie dostaniesz odpowiedzi. Nie wynika to z niechęci, lecz z niezrozumienia problemu...
jawka7
28.10.2007, 22:36:30
ludzie no nie. www.sokker.org jest to gra internetowa typu menager pilkarski ja pisze podobna gre i w tym sokkerze przed meczem jest ustwaianie taktyki poprzez ustawianie zawodnikow w konkretnych miejscach i chce cos takiego zrobic. ale odpowiedz na to jest juz zbedna poradzilem sobie i napisalem juz to we flashu. nie wiem czemu ale napisalem to samo na dwoch innych forach i jakos to skapowali. ale mimop wszystko dzieki za uwage
ludzie no nie. www.sokker.org jest to gra internetowa typu menager pilkarski ja pisze podobna gre i w tym sokkerze przed meczem jest ustwaianie taktyki poprzez ustawianie zawodnikow w konkretnych miejscach i chce cos takiego zrobic. ale odpowiedz na to jest juz zbedna poradzilem sobie i napisalem juz to we flashu. nie wiem czemu ale napisalem to samo na dwoch innych forach i jakos to skapowali. ale mimop wszystko dzieki za uwage
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.