Witam
Wyszukiwarka która posiadam na stronie działa poprawnie i bez zarzutów prócz jednej opcji. Oto zapytanie:

1. ......
  2. case'8':
  3. $query_count = mysql_query("SELECT count($db_table_order.ID) FROM $db_table_order WHERE $db_table_order.Act ='$selectact' $select");
  4. $row_count = mysql_fetch_row($query_count);
  5.  
  6. $query = mysql_query("SELECT $db_table_order.ID, $db_table_order.Act, $db_table_order.Sid, $db_table_order.IDuser, $db_table_order.Company, $db_table_order.Nip, $db_table_order.Name, $db_table_order.Surname, $db_table_order.Street, $db_table_order.Number, $db_table_order.Zip, $db_table_order.City, $db_table_order.Phone, $db_table_order.Email, $db_table_order.Date_start FROM $db_table_order, $db_table_order_finish, $db_table_store WHERE $db_table_store.Name LIKE '%$_SESSION[search]%' AND $db_table_order_finish.Sid=$db_table_order.Sid AND $db_table_store.ID=$db_table_order_finish.IDitem ORDER BY $db_table_order.Date_start DESC LIMIT $od, $showrows");
  7. break;
  8. .....

Generalnie wyglada to tak ze wpisuje nazwe produktu (on szuka ja w tabeli order i znajduje numer porządkowy ID dla tego wlasnie produktu) nastepnie we wszystkich zamowieniach szuka wystapienia danego Numeru ID produktu (czyli w tabeli order_finish w polu Ditem)znajduje iles tam zamowiowionych produktow tego typu. Pobiera numer identyfikacyjny SID i sprawdza go z zamowieniami ktore faktycznie splynely (czyli tabela order)Nie wiem dlaczego wpierw to zapytanie dzialalo a teraz pojawia sie problem :/ nic nie jest wyswietlane a osttanio wypisuje mi nastepujacy blad:

1. <?php
  2. mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /search.php on line 92
  3. ?>

Linia ta to:

1. while($row = mysql_fetch_row($query))

Czy widać w tym jakis blad w zapytaniu badz czy tez mozna je skonstruowac zgrabniej ?
Pozdrawiam