Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana e-mail = nie aktywne konto
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Anonymous
Witam.
Mój problem jest następujący:

Już dawno temu musiałem zmienić adres e-mail i oczywiście czekała mnie zmiana tegoż adresu na wszelkich forach itp. Zmieniłem równierz na php.pl, z tym że konto nie zostało aktywowane. Nie wiem czy phpbb wysyła list potwierdzający na stary mail czy co, ale aktywacji się nie doczekałem.
Przy próbie zalogowania wyświetlała się informacja, iż konto nie jest aktywne oraz o ewentualnym skontaktowaniu się z administratorem forum. Szukałem wszędzie e-maila administratora jednak niestety go nie znalazłem, a napisać post mogę dopiero po zalogowaniu się. Oczywiście mogłem napisać o tym na forum HTML, ale nie chciałem zaśmiecać tego forum. Dopiero teraz zarejestrowałem się ponownie i piszę o tym.
Nie miałem możliwości wglądu na starą skrzynkę gdyż została ona po prostu skasowana, a na nowy e-mail nie dostałem nic o zmianie w profilu na forum. smile.gif

Zwracam się teraz z prośbą do administratora o aktywowanie konta Ufos oraz skasowanie tego konta po aktywacji, gdyż nie będzie mi ono potrzebne. smile.gif Z góry serdecznie dziękuje.

IMHO to nie powinniście tak ukrywać kontaktu z Wami (chociażby jakąś ogólną skrzynkę). Co do PW do administratora to niestety trzeba być zalogowanym aby coś skrobnąć... Jeśli jednak jest jakiś adres kontaktowy, a ja to przegapiłem lub nie dostatecznie szukałem to przepraszam za kłopot. smile.gif

Pozdrawiam - Jakub M.
Fo
hmm ufos, jak dla mnie by wystarczylo gdybys powiadomil jednego z moderatorow tego forum (patrz -> grupy->moderatorzy) a on napewno skierowal by sprawe tam gdzie trzeba ... wkoncu to forumowisko jest zorganizowane winksmiley.jpg
spenalzo
Jeżeli zarejestrowałeś się na forum dawno, i nic nie napisałeś ani nie logowałeś się przez długi czas, to być może Twoje konto uległo sprzątnięciu jako "martwa dusza" winksmiley.jpg
Anonymous
Cytat
hmm ufos, jak dla mnie by wystarczylo gdybys powiadomil jednego z moderatorow tego forum (patrz -> grupy->moderatorzy) a on napewno skierowal by sprawe tam gdzie trzeba ... wkoncu to forumowisko jest zorganizowane winksmiley.jpg

Pewnie tak jak mówisz byłoby lepiej, ale miałem jakąs wewnętrzną potrzebę wyjawienia tego winksmiley.jpg Może ktoś równierz ma podobny problem lub miał? Jednak jest to zastanawiające, że nie ma zbytniego rozwiązania poza tym, które zastosowałem na podobną sytuację. smile.gif

Z resztą temat można po całej akcji usunąć winksmiley.jpg

#spenalzo:

Hmm wydaje mi się, że tutaj chodzi o aktywacje konta. smile.gif Jakby nie patrzeć to istnieje konto Ufos (nawet jest profil), a przy próbie logowania wyświetla mi się:

Cytat
Podałeś nieprawidłowe lub nieaktywne dane użytkownika

A co lepsze to przy próbie rejestracji tego konta na e-mail, który chciałem ustawić jako aktualny wyświetliła mi się informacja, iż istnieje już konto z podanym adresem e-mail winksmiley.jpg

Pozdrawiam - Jakub M.
scanner
Prawa administratora forum posiada Seth, pisz do niego.
DeyV
A to ciekawe - Jesteś kolejną już osobą, która pisze o problemie związanym z aktywacją konta.

Chyba będzie trzeba w końcu coś z tym zrobić - wydaje mi sie ze coś nawala konfiguracja poczty na serwerku sad.gif
scanner
Listy z *@php.pl są często blokowane "Relay denied". Pisałem w tej sprawie do Szymona (root::cvs.php.pl) ale nie wiem, czy on coś z tym już zrobił.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.