Mój problem jest następujący:
Już dawno temu musiałem zmienić adres e-mail i oczywiście czekała mnie zmiana tegoż adresu na wszelkich forach itp. Zmieniłem równierz na php.pl, z tym że konto nie zostało aktywowane. Nie wiem czy phpbb wysyła list potwierdzający na stary mail czy co, ale aktywacji się nie doczekałem.
Przy próbie zalogowania wyświetlała się informacja, iż konto nie jest aktywne oraz o ewentualnym skontaktowaniu się z administratorem forum. Szukałem wszędzie e-maila administratora jednak niestety go nie znalazłem, a napisać post mogę dopiero po zalogowaniu się. Oczywiście mogłem napisać o tym na forum HTML, ale nie chciałem zaśmiecać tego forum. Dopiero teraz zarejestrowałem się ponownie i piszę o tym.
Nie miałem możliwości wglądu na starą skrzynkę gdyż została ona po prostu skasowana, a na nowy e-mail nie dostałem nic o zmianie w profilu na forum.

Zwracam się teraz z prośbą do administratora o aktywowanie konta Ufos oraz skasowanie tego konta po aktywacji, gdyż nie będzie mi ono potrzebne.

IMHO to nie powinniście tak ukrywać kontaktu z Wami (chociażby jakąś ogólną skrzynkę). Co do PW do administratora to niestety trzeba być zalogowanym aby coś skrobnąć... Jeśli jednak jest jakiś adres kontaktowy, a ja to przegapiłem lub nie dostatecznie szukałem to przepraszam za kłopot.

Pozdrawiam - Jakub M.