słuchajcie, ogolnie używam przeglądarki FF.. no i tworząc teraz galerie testuje wsio na FF, ale wiadomo roznice przegladarek itp, wiec sprawdzam tez jak co wyglada na IE, no ale nie sadziłem ze bede mial problem z uploadowaniem plikow na server w roznych przegladarkach.....
a wiec problem jest taki ze mam upload który działa bo co roz dodaje jakieszdjecie do bazy i jest ok (ff) no ale dzis wlaczylem IE zalogowalem sie do swojego panelu i co... niespodzianka

chce dodac plik i dostaje komunikat ze nie moge bo za duzy rozmiar albo nie poprawny format (to jeden z moich komunikatów) natomiast ten sam plik dodaje bez problemów bedac na FF...
po prostu jum mnie trafia szlak..... nie mam czasu teraz zeby przerabiac cały kod, a tu nagle taka niespodzianka

a najlepsze jest to ze w FF sokojnie dodaje wszystkie pli które nie wybiegaja poza moje ograniczenia, natomiast w IE nie.... niektóre dodaje a niektóre nie chce .....
normalnie masakra...
to moj plik: http://cpaste.com/4355
ktos wie o co chodzi, co i jak

ps: nie wiem moze to jest podyktowane roznicą formatów i traktowaniem ich przez przegladarke