a wiec to moj plik wyszukiwania: kod strony
no i sytuacja jest taka że powiedzmy wpisuje słowo jakiestam i otrzymuje wyniki wyszukiwania i niby wsio działa, ale nie do konca, bo... tutaj spokojnie sie moge poruszac miedzy stronami, ale jesli zmienie kryterium wyszukiwania to dalej pozostaje jakby na stronie której byłe... a dokładniej zeby to wyjasnic to ja jestem powiedzmy na 3 podstonie, i w tym momencie zmieniam krytesria na "rozmiar zdjecia" to dalej jestm na 3 stronie.. co jest troche bezsensu bo powinienem byc na stronie 0, czyli na poczatku jakby...
no bo wyobrazmy sobie np. sytuacje ze jestm na tej 3 stonie i nagle chce szykac djecia według rozmiaru, wiec smieniam kryteria i podaje wartosc min i max... no i klikam szukaj i co... zonk

nie ma wyników, poniewz np. tylko 2 zdjecia spelniaja te wymagania, a ja jestem na 3 stronie i jest pusta strona, wiec troche bez sensownie... bo beda przekłamania
co do zmiany kryteriów to gdy smienna bedzie równa "zdj_romiar" to ma mi wyzerowac stone, ale tego nie robi

tylko pobiera aktualna i taka zostaje w lnku i juz sie wyszukiwara wysywpuje bo nie otrzymam wyniku prawidłowego

mam to w dówch miejscach, na poczatku i zaraz przy wykonaniu zapytania... co zauwazycie podczas ogladania pliku:
Kod
if($kryt == "zdj_rozmiar") { $szuk = ""; $page = 0; if (!$page){$page = 0;} }
Kod
if($kryt == "zdj_rozmiar") {
$page = 0;
if (!$page){$page = 0;}
$szuk = "";
if($min == "" && $max == "") { echo 'Nie wpisano nic w formularzach, proszę podać wartosć minimalna i maxymalna'; }
$page = 0;
if (!$page){$page = 0;}
$szuk = "";
if($min == "" && $max == "") { echo 'Nie wpisano nic w formularzach, proszę podać wartosć minimalna i maxymalna'; }
ktos moze pomóc bo kombinuje, ale nie bardzo wiem jak to zrobic

to samo sie ma w przypadku innych kryteriów... za kazdym razem jak wybiore jakies nowe to powinno wyzerowac jakby podstrone... czy jakos tak
nie wiem dokładnie...