Mam 3 bazy danych
players
id | nick | (...) | saloon | <- saloon to wlasnie ten sklep
towar
id | owner | alko | ilosc | cena |
alko
id | nazwa | moc |
Cale to polaczenie wydaje mi sie strasznie zagmatwane moze doradzicie jak to rozwiazac.
Skrypt
<?php exit; } print "<center><b><i><p style=\"color: green; font-size: x-large; \">$view[nazwa]</p></i></b><br>Właściciel:<b> $owner[user]</b></center><br><br>"; ?> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#859FA7" width="300" align="center" height="200" bgcolor="#F2F2F2"> <tr> <td width="20%" height="5"><center><b>Nazwa</b></center></td> <td width="20%" height="5"><center><b>Cena</b></center></td> <td width="20%" height="5"><center><b>Dostępne</b></center></td> <td width="20%" height="5"><center><b>Opcja</b></center></td> </tr> <?php if (!$buy) { print "<tr><td><center>$alko[nazwa]</center></td><td><center>$towar[cena]</center></td><td><center>$towar[ilosc]</center></td><td><center><A href=bron.php?buy=$bron[id]>Kup</a></center></td></tr>"; } } ?>
I pokazuje tylko 1 produkt a jak ktos ma wiecej w sklepie to pokazuje tylko ten 1. Wiem ze pewnie z tych moich kombinacji nic nie wyjdzie ale moze doradzicie cos ?